Διαθέσιμη στο διαδίκτυο η ταινία The Interview από την Sony

Διαθέσιμη στο διαδίκτυο η ταινία The Interview από την Sony

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η εταιρεία κινηματογραφικών παραγωγών Sony Pictures ανακοίνωσε ότι η ταινία The Interview θα είναι διαθέσιμη από σήμερα στις 21:00 (ώρα Ελλάδας) για ενοικίαση μέσω Διαδικτύου, σε δημοφιλείς υπηρεσίες όπως οι Google Play, YouTube Movies αλλά και στο δίκτυο των χρηστών της παιxνιδομηχανής Microsoft Xbox.

Η Sony Pictures ανακοίνωσε ακόμη ότι η ταινία θα μπορεί να ενοικιαστεί στον ειδικό ιστότοπο της εταιρείας, όπου οι σινεφίλ θα μπορούν να την παρακολουθήσουν σε υψηλή ποιότητα HD (High Definition).

Παράλληλα, η Sony Pictures ενημέρωσε ότι αναζητά και άλλες συνεργασίες για την ευρύτερη διανομή της ταινίας, η επίσημη πρεμιέρα της οποίας ακυρώθηκε πριν από λίγες ημέρες εξαιτίας της κυβερνοεπίθεσης που δέχτηκαν τα συστήματα των ηλεκτρονικών της υπολογιστών της. Η Ουάσινγκτον κατηγορεί για την επίθεση αυτή τη Βόρεια Κορέα.

Νωρίτερα το αμερικανικό δίκτυο CNN είχε μεταδώσει ότι η υπηρεσία YouTube της Google Inc συμφώνησε να διανείμει την ταινία της Sony Pictures προσφέροντας την προς ενοικίαση από αύριο Πέμπτη.

Η διάθεση της ταινίας μέσω Διαδικτύου ξεκινά μια ημέρα πριν από την προβολή της ταινίας σε περιορισμένο αριθμό κινηματογραφικών αιθουσών των ΗΠΑ.

Το CNN ανέφερε εξάλλου η Sony ήταν σε διαπραγματεύσεις και με την Apple Inc για να είναι διαθέσιμη η ταινία και μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος iTunes, οι οποίες όμως δεν καρποφόρησαν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή