Αποκαταστάθηκαν τα δρομολόγια των τρένων στο τμήμα Αθήνα – Θεσσαλονίκη

Αποκαταστάθηκαν τα δρομολόγια των τρένων στο τμήμα Αθήνα – Θεσσαλονίκη

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αποκαταστάθηκε η σιδηροδρομική κυκλοφορία στο τμήμα Αθήνα – Θεσσαλονίκη και αντίστροφα, που είχε διακοπεί εξαιτίας των έντονων καιρικών φαινομένων και των προβλημάτων που είχαν δημιουργηθεί από τη βροχόπτωση στο τμήμα Λιανοκλάδι – Τιθορέα, στον νομό Φθιώτιδας, και την υπερχείλιση του Σπερχειού ποταμού.

Παράλληλα, αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στο τμήμα της Εγνατίας Οδού από Α/Κ Καλαμιάς έως Α/Κ Κοίλων τού Νομού Κοζάνης, που είχε διακοπεί για την ασφάλεια των οδηγών, εξαιτίας υπερχείλισης της παρακείμενης λεκάνης.

Η «Εγνατία Οδός Α.Ε.» ευχαριστεί τους οδηγούς για την κατανόηση που επέδειξαν.

Κλειστά τα σχολεία σε Μέτσοβο και Ζαγόρι

Μετά τα έντονα καιρικά φαινόμενα και τις καταιγίδες, πυκνό χιόνι έπεφτε κατά τη διάρκεια της νύχτας, από τα Τζουμέρκα μέχρι και μέσα στην πόλη των Ιωαννίνων, που ξημέρωσε στα λευκά, χωρίς όμως να δημιουργούνται προβλήματα στις μετακινήσεις.

Στο Μέτσοβο και σε πολλά χωριά του Ζαγορίου τα σχολεία θα παραμείνουν σήμερα κλειστά, καθώς το χιόνι που έπεφτε από χθες το πρωί, ξεπερνά τα 50 εκατοστά και δυσκολεύονται οι μετακινήσεις.

Ωστόσο, από χθες όλα τα εκχιονιστικά μηχανήματα της Περιφέρειας Ηπείρου είναι στους δρόμους, προκειμένου να μένει ανοικτό το επαρχιακό οδικό δίκτυο.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή