ΣΧΕΣΕΙΣ

6 συνήθειες των γυναικών που εκνευρίζουν τους άντρες

Μας αγαπούν, μας φροντίζουν και μας θεωρούν τις κατάλληλες γυναίκες για αυτούς. Υπάρχουν, όμως, κάποιες συνήθειές μας που οι άντρες δεν αντέχουν, τους εκνευρίζουν και απορούν που βρίσκουν την υπομονή να τις ανέχονται. Η αμερικάνικη ιστοσελίδα YourTango συγκέντρωσε τις 6 πιο εκνευριστικές συνήθειες των γυναικών σύμφωνα με τους συντρόφους τους, προκειμένου να μας ανοίξουν τα μάτια και να μας κάνουν καλύτερες ως συντρόφους.

1.Θέλουν την προσοχή μας 24 ώρες το 24ωρο, 7 μέρες την εβδομάδα: Ο Michael, παντρεμένος εδώ και 3 χρόνια, δεν αντέχει το γεγονός ότι η γυναίκα του εξακολουθεί να του μιλάει ακόμα κι όταν εκείνος διαβάζει ή βλέπει τηλεόραση. Οι άντρες, όπως κι εμείς, έχουν ανάγκη να περνούν χρόνο με τον εαυτό τους να χαλαρώνουν και να ηρεμούν. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να σεβόμαστε τον ελεύθερο χρόνο τους ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα τους δείξουμε ένα video με ένα χαριτωμένο γατάκι την επόμενη μέρα! 

2.Κάνουν ότι δεν συμβαίνει τίποτα μέχρι να δείξουν τον εκνευρισμό τους: Ο Andrew λέει ότι η γυναίκα του υποκρίνεται συνέχεια ότι δεν συμβαίνει τίποτα μέχρι τη στιγμή που θα την ρωτήσει ‘τι έχεις;’. Μετά συνήθως καυγαδίζουν. Οι άντρες προτιμούν την ευθύτητα και να λύνουν τα θέματα τους άμεσα (ή καθόλου!).

3. Μας διακόπτουν ότι μιλάμε: Δεν είναι λίγες οι γυναίκες που πιστεύουν ότι έχουν να πουν κάτι πιο σημαντικό από τους συντρόφους τους, λέει ο Ben παντρεμένος εδώ και 31 χρόνια που εκνευρίζεται όταν η γυναίκα του τον διακόπτει την ώρα που μιλάει. Ακόμα κι αν έχετε να προσθέσετε κάτι στην συζήτηση, καλό είναι να δώσετε στον συνομιλητή σας τον χρόνο που δικαιούται.

4.Είναι κακοί συνοδηγοί: Ο Peter που είναι παντρεμένος εδώ και 33 χρόνια δεν αντέχει το πανικό που του μεταδίδει η γυναίκα του κάθε φορά που έχει κίνηση στον δρόμο ή ένα φορτηγό σταματήσει δίπλα στο αυτοκίνητό τους. Όταν δεν έχουμε εμπιστοσύνη στον άλλο, καλό είναι να το συζητάμε, και όχι να τον πανικοβάλλουμε ενώ οδηγεί. 

5.Θέλουν να ελέγχουν κάθε κίνησή μας, λέει ο νιόπαντρος Chris που δεν αντέχει τις παράλογες απαιτήσεις της γυναίκας του. «Κάθε φορά που έκανα κάτι που δεν την αφορούσε, ήθελε να έχει τον έλεγχο». Τέτοιες συμπεριφορές δείχνουν ανασφάλεια, έλλειψη εμπιστοσύνης και σεβασμού.

6. Μας ρωτάνε αν είμαστε καλά και δεν δέχονται την απάντηση που δίνουμε. «Είμαι καλά» της απαντώ λέει ο νιόπαντρος Dan «αλλά εκείνη δεν με πιστεύει ποτέ». Κάποιες φορές, όπως θα συμφωνούσαν οι περισσότεροι άντρες, δεν τους απασχολεί κάτι ή τους απασχολεί κάτι ανάξιο αναφοράς. Όταν, όμως, οι σύντροφοί τους επιμένουν να το συζητήσουν, τότε δημιουργούν μια άσχημη κατάσταση που τελικά τους εκνευρίζει: Από τη μία δείχνουν το ενδιαφέρον τους αλλά από την άλλη τους πιέζουν υπερβολικά. 

 

Online