Τηλεδιάσκεψη με τους θεσμούς ενόψει Eurogroup

Τηλεδιάσκεψη με τους θεσμούς ενόψει Eurogroup

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τηλεδιάσκεψη με τους εκπροσώπους των θεσμών πραγματοποιήθηκε σήμερα, στο πλαίσιο του καλύτερου συντονισμού των συζητήσεων για τις επόμενες ημέρες. Σύμφωνα με πληροφορίες, στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχε ο εκπρόσωπος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ), κ. Ρ. Γκογιάλ, ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ), κ. Κ. Μαζούχ και ο εκπρόσωπος της Κομισιόν, κ. Ντ. Κοστέλλο. Ο υπουργός Οικονομικών κ. Γιάνης Βαρουφάκης διέψευσε κατηγορηματικά οποιαδήποτε επικοινωνία με εκπροσώπους των θεσμών, αλλά από την πλευρά της Αθήνας συμμετείχε ο πρόεδρος του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων, κ. Γ. Χουλιαράκης.

Τα θέματα είναι πολλά ενόψει και του Eurogroup της Δευτέρας, στο οποίο ο κ. Βαρουφάκης θα παρουσιάσει τις μεταρρυθμίσεις που θέλει να προχωρήσει η κυβέρνηση. Επίσης, το θέμα της χρηματοδότησης της Ελλάδας είναι ένα από τα ζητήματα που απασχόλησαν την τηλεδιάσκεψη, ενώ γενικότερα συζητήθηκαν διαδικαστικά θέματα στο πλαίσιο της αξιολόγησης της ελληνικής οικονομίας.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή