Ελεύθερη η νεαρή που μαχαίρωσε τρεις συμμαθήτριές της στου Ρέντη

Ελεύθερη η νεαρή που μαχαίρωσε τρεις συμμαθήτριές της στου Ρέντη

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ελεύθερη αφέθηκε το μεσημέρι η 22χρονη μαθήτρια, που τραυμάτισε το απόγευμα της Πέμπτης με μαχαίρι τρεις συμμαθήτριές της στην τεχνική σχολή του ΟΑΕΔ στου Ρέντη.

Η υπόθεση εισήχθη στο Aυτόφωρο με την κατηγορία της επικίνδυνης σωματικής βλάβης και ορίστηκε δικάσιμος για τις 8 Ιουνίου, ενώ η 22χρονη παραπέμφθηκε για ιατρική υποστήριξη.

H 22χρονη που κατηγορείται για επικίνδυνες σωματικές βλάβες σε απόπειρα και κατ’ εξακολούθηση, εξερχόμενη από το δικαστικό μέγαρο με τη συνήγορό της Γιάννα Παναγοπούλου, ήταν ταραγμένη και σε φορτισμένη ψυχολογική κατάσταση και δεν θέλησε να πει κάτι στους δημοσιογράφους.

Η ίδια υποστήριξε ότι ήταν θύμα bullying, δέκτης επιθετικών συμπεριφορών και πειραγμάτων. Από την πλευρά της, η δικηγόρος της, υποστήριξε ότι η συγκεκριμένη κοπέλα είναι ένα παιδί που έχει πέσει θύμα bullying κάτι που ισχυρίστηκε και η ίδια στην κατάθεσή της. Πρόσθεσε ότι στις ιδιόχειρες σημειώσεις της που βρέθηκαν μέσα στη σχολική της τσάντα, στο σημείο όπου έγινε το χθεσινό αιματηρό περιστατικό, το οποίο είναι σε γνώση της εισαγγελέως και έχει υποβληθεί στη ποινική δικογραφία, γράφει μέρες πριν το συμβάν τα εξής: «Δεν θέλω να τους σκοτώσω- Δεν θέλω να τους τραυματίσω- Θέλω απλώς να τους σταματήσω».

Σύμφωνα με πληροφορίες, προέρχεται από φτωχή οικογένεια ομογενών από το Καζακστάν και μένει σε ένα σπίτι χωρίς ρεύμα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή