Υποπτος ο Δραβίλας για ληστεία στα Τρίκαλα

Υποπτος ο Δραβίλας για ληστεία στα Τρίκαλα

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σενάριο για συμμετοχή του καταζητούμενου ληστή τραπεζών Σπύρου Δραβίλα σε ληστεία τράπεζας στη Φαρκαδόνα Τρικάλων, την περασμένη Πέμπτη, εξετάζει η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής. Αξιωματικοί της υπηρεσίας αναφέρουν ότι ο τρόπος δράσης των ληστών, καθώς και πληροφορίες που έχουν περιέλθει σε γνώση τους, οδηγούν στο συμπέρασμα ότι στη ληστεία συμμετείχε ο καταζητούμενος Σπύρος Δραβίλας, 34 ετών, μαζί με άγνωστους συνεργούς του. Οι ίδιοι αστυνομικοί, πάντως, διευκρίνιζαν ότι δεν έχει εντοπιστεί κάποιο εύρημα (δακτυλικό ή γενετικό αποτύπωμα) που να επαληθεύει τις εκτιμήσεις τους.

Η ληστεία έγινε την περασμένη Πέμπτη, συμμετείχαν τουλάχιστον τρία άτομα και είχε λεία 197.000 ευρώ. Ο Δραβίλας, γνωστός με το ψευδώνυμο «καρφάκιας», είχε πάρει μέρος στην κινηματογραφική ληστεία της Εθνικής Τράπεζας στο Δίστομο, στις 22 Αυγούστου. Στην ίδια ομάδα ληστών συμμετέχουν οι επίσης καταζητούμενοι Σπύρος Χριστοδούλου και Γιώργος Πετρακάκος. Το διάστημα 2013 – 2014 φέρονται να διέπραξαν ληστείες τραπεζών από κοινού με τον καταδικασμένο για συμμετοχή στον «Επαναστατικό Αγώνα» Νίκο Μαζιώτη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή