Hydrafacial: Η θεραπεία που λατρεύουν οι σταρ

Hydrafacial: Η θεραπεία που λατρεύουν οι σταρ

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η δερμοαπόξεση με διαμάντι ή αλλιώς Red carpet Treatment είναι η  θεραπεία που προτιμούν οι σταρ του Χόλυγουντ. Την εφαρμόζουν λίγες ώρες πριν βγουν στο κόκκινο χαλί γιατί χαρίζει στο δέρμα τους λάμψη βαθειά ενυδάτωση. Πρόκειται για μια ευχάριστα αναζωογονητική διαδικασία καθαρισμού του προσώπου, εντελώς ανώδυνη και με μηδενικό χρόνο αποθεραπείας. Μπορείτε  να την κάνετε ακόμη και την τελευταία στιγμή πριν από μια σημαντική εμφάνιση , αφού δεν αφήνει καθόλου σημάδια ή ερεθισμούς.

Η όλη διαδικασία, όπως μας εξηγεί η δερματολόγος Ευγενία Καλογεροπούλου,  διαρκεί μόλις  30 λεπτά και προσφέρει, με μη επεμβατικό τρόπο, καθαρισμό, απολέπιση και ενυδάτωση. Γίνεται στο ιατρείο με ειδικές κεφαλές με ρινίσματα διαμαντιού που εφαρμόζουν αρνητική πίεση, αφήνοντας στο πέρασμά τους μια απόλυτα καθαρή επιδερμίδα, απαλλαγμένη από  σμήγμα και νεκρά κύτταρα. Ακολουθεί πήλιγκ γλυκολικού και σαλικυλικού οξέος χαμηλής συγκέντρωσης και η επιδερμίδα είναι πλέον έτοιμη να δεχθεί σε βάθος ένα ευεργετικό κοκτέιλ ενυδάτωσης και λάμψης με προϊόντα που περιέχουν αντιοξειδωτικά, πεπτίδια, βιταμίνες και υαλουρονικό οξύ.

Η θεραπεία ολοκληρώνεται με εφαρμογή σέρουμ, υαλουαρονικού οξέος και σέρουμ ματιών για άμεση ενυδάτωση και καταπολέμηση των μαύρων κύκλων. Το αποτέλεσμα είναι μια  καθαρή, λαμπερή και βαθειά ενυδατωμένη επιδερμίδα.

Σε ποιους απευθύνεται; Σε όλες τις γυναίκες που έχουν παραμελήσει την επιδερμίδα τους και  νιώθουν την ανάγκη της αποσυμφόρησης από ρύπους, νεκρά κύτταρα και μαύρα στίγματα.

                                

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή