Πρωινό smokey eyes look σε τέσσερα βήματα

Πρωινό smokey eyes look σε τέσσερα βήματα

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Λατρεύετε το smokey eyes look, αλλά ξέρετε πως είναι αρκετά έντονο για το πρωινό μακιγιάζ σας στο γραφείο ή στη βόλτα σας. Αυτό όμως, δεν σημαίνει πως δεν μπορείτε να δοκιμάσετε μία πιο soft εκδοχή του που θα τονίσει το βλέμμα σας και παράλληλα θα ταιριάζει στο στιλ σας. Φυσικά, το μυστικό βρίσκεται στα χρώματα που θα χρησιμοποιήσετε σε σκιές και μολύβια, αλλά και στα τέσσερα βήματα που θα σας χαρίσουν το τέλειο αποτέλεσμα.

Πριν αρχίσετε να εφαρμόζετε σκιές και μολύβια, φροντίστε το σχήμα των φρυδιών σας, ώστε να τονίζει με τον καλύτερο τρόπο τα μάτια σας και το μακιγιάζ σας.

Βήμα 1ο: Τοποθετήστε μία ανοιχτόχρωμη σκιά στα βλέφαρά σας.

Αρχίστε να εφαρμόζετε με το πινέλο σας μία ανοιχτόχρωμη, ουδέτερη σκιά -ίσως μεταλλική- και απλώστε τη σε όλο το βλέφαρο. Τονίστε λίγο περισσότερο την εξωτερική γωνία του ματιού.

Βήμα 2ο: Συνεχίστε με μία πιο σκούρα σκιά.

Μπορείτε να επιλέξετε μία καφέ, μιας και η πιο σκούρα σκιά πρέπει να ανήκει στην παλέτα των ουδέτερων ή γήινων αποχρώσεων. Αρχίστε να την εφαρμόζετε στην εξωτερική γωνία του ματιού, προσπαθώντας να την αναμείξετε με την ανοιχτόχρωμη που έχτε ήδη χρησιμοποιήσει, ώστε να πετύχετε μία φυσική εναλλαγή.

Βήμα 3ο: Ώρα για το eyeliner.

Με το eyeliner σας ή ένα μολύβι ματιών θα τονίσετε καλύτερα το σχήμα των ματιών σας. Χρησιμοποιήστε ένα προϊόν σε ανοιχτόχρωμη απόχρωση -αφήστε το μαύρο eyeliner για τα βραδινά looks σας- ξεκινώντας από την εξωτερική γωνία του ματιού. Όσο προχωράτε προς την εσωτερική γωνία, προσπαθήστε να κάνετε πιο ελαφριά τη γραμμή σας. Στη συνέχεια, με το πινελάκι σας, αρχίστε να κάνετε τη γραμμή πιο φυσική ενώνοντάς την ελάχιστα με τις σκιές.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή