Gadgets

1' 34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

EPSON

Εκτυπώσεις από απόσταση

Το νέο έγχρωμο πολυμηχάνημα L455 Ink Tank System της Epson προορίζεται για οικιακά γραφεία και μικρές επιχειρήσεις, για να τους προσφέρει μια γρήγορη και ευέλικτη λύση εκτύπωσης, σάρωσης και αντιγραφής. Γι’ αυτόν τον σκοπό, το πολυμηχάνημα προσφέρει τη δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης με υπολογιστές και «έξυπνες» συσκευές μέσω Wi-Fi και Wi-Fi Direct, είναι συμβατό με τις τεχνολογίες Apple AirPrint και Google Cloud Print, ενώ υποστηρίζει την υπηρεσία Epson Connect, ώστε για παράδειγμα να μπορεί κανείς να εκτυπώνει κείμενα και φωτογραφίες από οπουδήποτε.

HTC

Επιδόσεις και αυτονομία

Κατέφθασε και στην Ελλάδα το One M9 της HTC, το καινούργιο κορυφαίο smartphone της εταιρείας από την Ταϊβάν, που είναι εξοπλισμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για να ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό καταναλωτή. Eτσι, η συσκευή ενσωματώνει έναν επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 810 με μνήμη RAM 3 GB, ώστε να προσφέρει εντυπωσιακές επιδόσεις, οι οποίες μάλιστα συνδυάζονται με την πολύ καλή αυτονομία, χάρις στην μπαταρία 2.840 mAh που ενσωματώνει.

PHILIPS

Επαγγελματικό μόνιτορ

Με ανάλυση Quad HD (2.560 x 1.440 pixel)  και μέγεθος 32 ιντσών, η οθόνη  Philips BDM3270QP έρχεται να καλύψει τις ανάγκες των αρχιτεκτόνων, των φωτογράφων και των γραφιστών, αλλά και να απαντήσει στην ολοένα και μεγαλύτερη  στροφή των απλών καταναλωτών σε μόνιτορ μεγάλου μεγέθους  και υψηλής ευκρίνειας. Προερχόμενη από την MMD, η οποία έχει τα δικαιώματα χρήσης του  brand  της Phlilips  στα  μόνιτορ που κατασκευάζει, η BDM3270QP ξεχωρίζει  επίσης   για την ποιοτική χρωματική της απόδοση,  όπως και  για τη  λειτουργία MultiView.

TOSHIBA

Γκάτζετ… γέφυρα

Τον ρόλο «γέφυρας» για τη σύνδεση χωρίς καλώδια οποιουδήποτε εξωτερικού  σκληρού δίσκου ή USB στικ  με υπολογιστές, smartphone και tablet, αναλαμβάνει το Canvio  Wireless  Adapter  της Toshiba. Το  γκάτζετ της  ιαπωνικής εταιρείας  δημιουργεί  ένα ασύρματο δίκτυο, μέσω  του  οποίου μπορεί κανείς να έχει πρόσβαση στα αρχεία που φυλάσσονται στο αποθηκευτικό  μέσο – όπως  έγγραφα, φωτογραφίες, τραγούδια και βίντεο.  Είναι συμβατό  με υπολογιστές  Windows και Mac, αλλά και  με  φορητές  συσκευές Android ή iOS.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή