Στα 110 δολάρια τα νέα Windows της Microsoft

Στα 110 δολάρια τα νέα Windows της Microsoft

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Η Microsoft έχει ήδη αρχίσει να κάνει κρατήσεις για την επόμενη έκδοση του λειτουργικού της συστήματος, Windows 10. Η Ρέντμοντ, ο «γίγαντας» των λογισμικών συστημάτων που έχει τη βάση της στην Ουάσιγκτον, εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία το αναθεωρημένο σύστημα θα είναι διαθέσιμο στις 29 Ιουλίου.

Τα Windows 10 θα διατίθενται δωρεάν, για ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία τους, στους χρήστες των Windows 7 και 8, ενώ οι υπόλοιποι θα πρέπει να αγοράσουν κανονικά το λογισμικό. 

Την 1η Ιουνίου, η Microsoft ανακοίνωσε στο CNET ότι η τιμή για τα Windows 10 δεν διαφέρει κατά πολύ από εκείνη του προκατόχου τους. Γεγονός που σημαίνει ότι η τιμή θα κυμανθεί από 110 δολάρια για το «οικιακό» πακέτο (home package) έως 199 δολάρια για το επαγγελματικό (windows 10 pro). Το Windows 10 Pro Pack, θα δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να αναβαθμίσουν με 99 δολάρια από Home Package σε Pro.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή