Ερευνα της αντιτρομοκρατικής σε διαμέρισμα των «ληστών του Διστόμου»

Ερευνα της αντιτρομοκρατικής σε διαμέρισμα των «ληστών του Διστόμου»

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επιχείρηση σε διαμέρισμα στην περιοχή του Νέου Κόσμου πραγματοποίησε το πρωί του Σαββάτου η Αντιτρομοκρατική.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η οικία ανήκει στην οικογένεια του Γρηγόρη Τσιρώνη, ενός εκ των συλληφθέντων στην επιχείρηση της Αστυνομίας στη Νέα Αγχίαλο Βόλου την περασμένη εβδομάδα. Στο εσωτερικό του σπιτιού δεν βρέθηκε οπλισμός, κάτι που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για χώρο ο οποίος πιθανότατα δεν αποτελούσε «γιάφκα».

Υπενθυμίζεται ότι κατά την επιχείρηση της αστυνομίας στη Νέα Αγχίαλο πριν μια εβδομάδα, εκτός του Τσιρώνη, συνελήφθη και ο Σπύρος Χριστοδούλου. Νεκρός έπεσε ο Σπύρος Δραβίλας, γνωστός με το ψευδώνυμο «καρφάκιας», ο οποίος αυτοκτόνησε για να μη συλληφθεί.

Οι Σπύρος Δραβίλας και Σπύρος Χριστοδούλου είναι οι δράστες της ληστείας σε υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας τον Αύγουστο του 2014 στην Παραλία Διστόμου, οι οποίοι είχαν διαφύγει στη συνέχεια με ταχύπλοο. Ο τρίτος καταζητούμενος για την ληστεία στην παραλία Διστόμου ήταν ο Γιώργος Πετρακάκος. Οι τρεις άνδρες φέρονται ως δράστες και άλλων πολλών ληστειών.

Ο Γρηγόρης Τσιρώνης αποτελούσε την «έκπληξη» της υπόθεσης, καθώς καταζητείτο ως ένας εκ των «ληστών με τα μαύρα» και είναι επικηρυγμένος από το 2009 με 600.000 ευρώ, μαζί με τους αδελφούς Μάριο και Σίμο Σεϊσίδη, για σοβαρές ληστείες που είχαν γίνει τα προηγούμενα χρόνια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή