Δεν αποκλείει συμπράξεις ο Θ. Θεοχαρόπουλος

Δεν αποκλείει συμπράξεις ο Θ. Θεοχαρόπουλος

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Η ΔΗΜΑΡ θα διατηρήσει την πολιτική αυτονομία της στον χώρο της ανανεωτικής Αριστεράς, αλλά δεν θα είναι φοβική και σε ευρύτερες συμπράξεις για το μέλλον του χώρου». Αυτό είναι το μότο του 36χρονου κ. Θαν. Θεοχαρόπουλου, που από προχθές είναι ο νέος πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, διαδεχόμενος τον κ. Φώτη Κουβέλη.

Στο συνέδριο του κόμματος που ολοκληρώθηκε την Κυριακή, ο πρώην γραμματέας του κόμματος απέσπασε τη στήριξη του 53% των συνέδρων έναντι 41% που έλαβε η συνυποψήφιά του κ. Μαρία Γιαννακάκη, γεγονός που κρατά τη ΔΗΜΑΡ σε διακριτή απόσταση από τον ΣΥΡΙΖΑ, δεδομένου ότι ο κ. Θεοχαρόπουλος άσκησε το τελευταίο διάστημα σαφώς πιο έντονη κριτική στην κυβέρνηση σε σχέση με τη συνυποψήφιά του.

Καλή δύναμη και καλή επιτυχία ευχήθηκαν στον κ. Θεοχαρόπουλο οι κ. Αντ. Σαμαράς και Ευ. Βενιζέλος που του τηλεφώνησαν προσωπικά, ο κ. Στ. Θεοδωράκης που του ευχήθηκε μέσω του κ. Γ. Μεϊμάρογλου, ενώ εκ μέρους της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ επιστολή τού απέστειλε ο κ. Κορωνάκης.

Στη δε νέα Κεντρική Επιτροπή της ΔΗΜΑΡ, μεταξύ των πρώτων που εξελέγησαν, είναι πρώην βουλευτές του κόμματος και γνωστά στελέχη της όπως οι Ν. Τσούκαλης, Δημ. Χατζησωκράτης, Θ. Μαργαρίτης, Μαρία Κουβέλη, Σ. Παπαθανασίου, Στ. Μαλέλης, Θ. Ψύρρας, Χρ. Μαχαίρας κ.ά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή