Πολύνεκρο τροχαίο έξω απο το Πολύκαστρο Κιλκίς

Πολύνεκρο τροχαίο έξω απο το Πολύκαστρο Κιλκίς

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης μεταφέρθηκε άνδρας 53 ετών, ο οποίος ανασύρθηκε βαριά τραυματισμένος, ύστερα από μετωπική σύγκρουση δύο Ι.Χ. αυτοκινήτων, που σημειώθηκε χθες το βράδυ στη νέα εθνική οδό Αθηνών – Ευζώνων, έξω από το Πολύκαστρο Κιλκίς, κατά την οποία έχασαν τη ζωή τους τέσσερα άτομα.

Το δυστύχημα συνέβη γύρω στις 10.15 το βράδυ, υπό συνθήκες που ερευνώνται από το αστυνομικό τμήμα Πολυκάστρου.

Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία, ο οδηγός του πρώτου οχήματος, στο οποίο επέβαινε στη θέση του συνοδηγού ένας άνδρας 56 ετών, φαίνεται ότι εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, όπου συγκρούστηκε με διερχόμενο αυτοκίνητο. Στο δεύτερο όχημα επέβαιναν τρία άτομα, ο οδηγός, 57 ετών, ένας άνδρας 44 ετών κι ένας δεύτερος, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν ακόμη ταυτοποιηθεί.

Οι επιβάτες του δεύτερου αυτοκινήτου ανασύρθηκαν όλοι νεκροί, όπως επίσης ο επιβάτης του πρώτου οχήματος. Ο τραυματίας οδηγός του πρώτου οχήματος διακομίστηκε αμέσως σε νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε πολύωρο χειρουργείο και η κατάστασή του κρίνεται σοβαρή.

Η κινητοποίηση των Αρχών υπήρξε μεγάλη. Επί τόπου έφτασαν περιπολικά της περιοχής, πυροσβεστικά οχήματα και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, ενώ η κυκλοφορία στο σημείο διεξαγόταν για αρκετή ώρα με δυσκολίες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή