Στραγγάλισε το παιδί του μετά την επιστροφή του από άδεια πατρότητας

Στραγγάλισε το παιδί του μετά την επιστροφή του από άδεια πατρότητας

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Φως» στην υπόθεση στραγγαλισμού της 7χρονης από τον πατέρα της που είναι αρχιφύλακας σε Υπηρεσία της Θεσσαλονίκης, προσπαθούν να ρίξουν οι έρευνες που διεξάγονται από τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ.

Η έρευνα είναι σε εξέλιξη προκειμένου να διακριβωθούν τα αίτια και οι συνθήκες της ανθρωποκτονίας, που έλαβε χώρα λίγο πριν τη σύλληψή του που έγινε το μεσημέρι της Τρίτης, εντός της οικίας του στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.

Την ίδια ώρα, ο αστυνομικός ζήτησε και έλαβε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί την Πέμπτη στη 1 μετά το μεσημέρι. Την Τετάρτη, είχε μεταχθεί στο δικαστικό μέγαρο της πόλης, όπου οδηγήθηκε στην εισαγγελέα πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης Ιωάννα Ζωγράφου, η οποία του απήγγειλε την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και τον παρέπεμψε στον ανακριτή. Κατά την ολιγόλεπτη παραμονή του στο γραφείο της εισαγγελικής λειτουργού φέρεται να ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, ο αρχιφύλακας βρισκόταν σε εννιάμηνη άδεια πατρότητας και όταν επέστρεψε στην υπηρεσία του (υπηρετούσε ως σκοπός στη Διεύθυνση Α.Ε.) , συνειδητοποίησε πως είχε αντικατασταθεί από κάποιον συνάδελφό του.

Ο ίδιος δεν επιθυμούσε να έχει πιο ενεργό ρόλο στο Αστυνομικό Σώμα, δηλαδή να εκτελεί περιπολίες και να κάνει υπηρεσίες εκτός γραφείου και για τον λόγο αυτό φαίνεται πως τον τελευταίο καιρό έκανε συνεχόμενες χρήσεις αδειών.

Σύμφωνα με πληροφορίες έπασχε από κατάθλιψη, ωστόσο οπλοφορούσε. Ο άνδρας αφότου προχώρησε στην αποτρόπαια πράξη τηλεφώνησε στο 100 και παραδόθηκε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή