ΕΚΤ: Περιμένουμε επαρκείς προτάσεις απο την Αθήνα

ΕΚΤ: Περιμένουμε επαρκείς προτάσεις απο την Αθήνα

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επαρκείς προτάσεις περιμένουν απο την Αθήνα οι δανειστές, δήλωσε στην "Κ" εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας. Παρά την χθεσινή αποχώρηση της ελληνικής ομάδας απο τις διαπραγματεύσεις, οι θεσμοί δεν θεωρούν ότι οι συζητήσεις τελείωσαν και περιμένουν απο την κυβέρνηση την επόμενη κίνηση.

"Οι συζητήσεις μεταξύ των ελληνικών αρχών και των εκπροσώπων της Κομισιόν, του ΔΝΤ και της ΕΚΤ, κατά την διάρκεια του σαββατοκύριακου, δεν είχαν αποτέλεσμα…" τόνισε στην "Κ" εκπρόσωπος της ΕΚΤ. "Οι προτάσεις που κατατέθηκαν απο τις ελληνικές αρχές συνεχίζουν να έχουν σημαντικές διαφορές απο τις κοινές απαιτήσεις και οι θεσμοί κι εμείς περιμένουμε απο την Αθήνα να επιστρέψουν με επαρκείς προτάσεις…"

Να σημειωθεί ότι στις 12.30 το μεσημέρι της Δευτέρας, ο κ. Τσίπρας έχει συγκαλέσει συμβούλιο της Ομάδας Πολιτικής Διαπραγμάτευσης προκειμένου η ελληνική πελυρά να καταστρώσει τα πλάνα της για την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή