Στήριξη της νεανικής επιχειρηματικότητας από την Eurobank

Στήριξη της νεανικής επιχειρηματικότητας από την Eurobank

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ξεκίνησε ο 3ος κύκλος του Προγράμματος egg – enter•grow•go, μια πρωτοβουλία εταιρικής κοινωνικής ευθύνης για τη στήριξη της νεανικής επιχειρηματικότητας της Eurobank (www.eurobank.gr), την οποία σχεδίασε και υλοποιεί σε συνεργασία με τη μονάδα Corallia (www.corallia.org). Οι 26 προκριθείσες ομάδες θα εγκατασταθούν για έναν ολόκληρο χρόνο στις εγκαταστάσεις του πλέον επιτυχημένου επιχειρηματικού «επιταχυντή» στην Ελλάδα, που συνεχίζει τη λειτουργία του για 3η συνεχή χρονιά, με στόχο να μετατρέψουν τις καινοτόμες ιδέες τους σε βιώσιμες επιχειρήσεις.

Προσελκύοντας πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, ο κύκλος αυτός του Προγράμματος συγκέντρωσε διπλάσιο αριθμό υποψηφιοτήτων σε σχέση με τον προηγούμενο κύκλο, φτάνοντας συνολικά τις 320 αιτήσεις. Το επίπεδο ωριμότητας των επιχειρηματικών σχεδίων ξεπέρασε κάθε προσδοκία, καλύπτοντας ευρύ φάσμα τομέων της οικονομίας, όπως οι Τεχνολογίες και Εφαρμογές Πληροφορικής και Επικοινωνιών, οι Υπηρεσίες Υγείας, ο Τουρισμός, η Φιλοξενία και η Εστίαση, ο κλάδος των Τροφίμων και Ποτών, η Δημιουργική και Πολιτιστική Βιομηχανία, το Χονδρικό και Λιανικό Εμπόριο, η Ενέργεια και οι Ανανεώσιμες Πηγές.

Στον τρίτο χρόνο επιτυχημένης λειτουργίας του, το egg – enter•grow•go αναδεικνύει την ωριμότητα των επιχειρηματικών πλάνων που κατατίθενται, την ποιοτική βελτίωση του Προγράμματος και την υψηλή αντιπροσωπευτικότητα των παραγωγικών κλάδων της ελληνικής οικονομίας, που υποστηρίζονται μέσα από τη διάσταση της καινοτόμου επιχειρηματικότητας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή