Χάλκινο μετάλλιο και στο πόλο εφήβων

Χάλκινο μετάλλιο και στο πόλο εφήβων

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με το χάλκινο μετάλλιο θα επιστρέψουν από τους Ευρωπαϊκούς Αγώνες αθλημάτων του Μπακού οι Ελληνες πολίστες. Η εθνική ομάδα των εφήβων, ύστερα από ένα εντυπωσιακό παιχνίδι, νίκησε την Κροατία με 11-10 και ανέβηκε στην 3η θέση του βάθρου. Αυτό ήταν το πέμπτο μετάλλιο (1-2-2) της ελληνικής αποστολής στη διοργάνωση του Αζερμπαϊτζάν.

Κοντά στο χάλκινο μετάλλιο έφτασε και η Ευαγγελία Ψάρρα αλλά, τελικά, δεν τα κατάφερε. Η τοξότης ηττήθη στον μικρό τελικό με 4-6 από την Ισπανίδα Μαρίν και πλασαρίστηκε στην 4η θέση του ατομικού.

Ένα μικρό ατύχημα είχε ο ποδηλάτης μας, Χαράλαμπος Καστραντάς, που πήρε μέρος στην ποδηλασία δρόμου. Σε μια διαδρομή μέσα στην παλαιά πόλη του Μπακού, βρέθηκε στο έδαφος μετά από σύγκρουση με άλλον ποδηλάτη και χτύπησε στην κλείδα. Τον αθλητή, ανέλαβε ένας εκ των γιατρών της ελληνική ομάδας, ο Οδυσσέας Παξινός του έκανε ανάταξη στην κλείδα και επίδεση και έτσι ο ποδηλάτης μας θα αναχωρήσει κανονικά για την Αθήνα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ιωάννης Ταμουρίδης τερμάτισε 36ος (με χρόνο 5ωρ.33’43’’) μεταξύ των 125 αθλητών, ενώ ο Πολυχρόνης Τζωρτζάκης δεν τερμάτισε, όπως και άλλοι 62 ποδηλάτες. Ο αγώνας ήταν εξαιρετικά δύσκολο και επίπονο αγώνα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή