Παράταση μέχρι τις 27 Ιουλίου για το Ε9

Παράταση μέχρι τις 27 Ιουλίου για το Ε9

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Παράταση ως τις 27 Ιουλίου, της καταληκτικής ημερομηνίας για την κατάθεση των δηλώσεων ακινήτων (σήμερα ισχύει ως τις 30 Ιουνίου), προβλέπει τροπολογία που κατατέθηκε προκειμένου να ψηφιστεί με το υπό συζήτηση στην Ολομέλεια νομοσχέδιο περί Ιθαγένειας.

Με την ίδια τροπολογία προβλέπεται ότι οι τρεις δόσεις για την καταβολή του φόρου εισοδήματος θα καταβάλλονται ως εξής: η πρώτη την τελευταία ημέρα του επόμενου μήνα από την προβλεπόμενη προθεσμία υποβολής της δήλωσης και η κάθεμία από τις επόμενες αντιστοίχως την τελευταία ημέρα του τρίτου και του πέμπτου μήνα από την υποβολή της δήλωσης.

Ως γνωστόν, οι τρεις δόσεις με τα ως τώρα ισχύονται είναι οι τελευταίες εργάσιμες ημέρες των μηνών Ιουλίου, Σεπτεμβρίου και Νοεμβρίου. Η εν λόγω τροπολογία δεν προβλέπει τη φημολογούμενη παράταση ως προς την καταληκτική ημερομηνία υποβολής δήλωσης φόρου εισοδήματος.

Διαβάστε εδώ ολόκληρη την τροπολογία

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή