Μπαράζ επαφών Σαμαρά με επιδίωξη το ευρωπαϊκό μέτωπο

Μπαράζ επαφών Σαμαρά με επιδίωξη το ευρωπαϊκό μέτωπο

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνεχείς διαβουλεύσεις, παράλληλα με την κομματική προετοιμασία για την υποστήριξη του «ναι» στο δημοψήφισμα της Κυριακής, έχει ο Πρόεδρος της Ν.Δ. κ. Αντώνης Σαμαράς. Στόχος είναι η συγκρότηση ενός μετώπου από παραγωγικούς φορείς, προσωπικότητες των γραμμάτων και των τεχνών και από πολιτικά στελέχη που θα αναλάβει να υπερασπιστεί την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας.

Ειδικότερα, στις 19:00 ο κ. Σαμαράς θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ) κ. Βασίλη Κορκίδη, στις 21:00, με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ) κ. Θεόδωρο Φέσσα, στις 21:30, με τον πρόεδρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΕΒΕΑ) κ. Κωνσταντίνο Μίχαλο και στις 22:00, με τον πρόεδρο της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ) κ. Γιώργο Καββαθά.

Νωρίτερα, σήμερα, ο Πρόεδρος της Ν.Δ. συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) κ. Ανδρέα Ανδρεάδη στα κεντρικά γραφεία του κόμματος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή