Ποιοί μετέχουν στην 50μελή επιτροπή υπέρ του «ΝΑΙ στην Ευρώπη»

Ποιοί μετέχουν στην 50μελή επιτροπή υπέρ του «ΝΑΙ στην Ευρώπη»

1' 44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Προσωπικότητες από τον πανεπιστημιακό και ακαδημαϊκό χώρο, συγγραφείς και σκηνοθέτες, στελέχη των επιχειρήσεων, της τοπικής αυτοδιοίκησης, των επιστημονικών φορέων της χώρας, του καλλιτεχνικού και του αθλητικού κόσμου και γενικότερα από όλο το φάσμα του δημόσιου βίου στρατεύονται τις τελευταίες ώρες στην 50μελή επιτροπή που συγκροτείται, ενόψει του δημοψηφίσματος, υπέρ του «ΝΑΙ στην Ευρώπη». Κατά πληροφορίες το απόγευμα θα γίνει έκτακτη εκδήλωση για την δημοσιοποίηση της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας, ενώ αύριο θα δοθεί και συνέντευξη Τύπου με την παρουσία όλων όσων υπογράφουν το κείμενο στήριξης της αδιασάλευτης πορείας της Ελλάδος στην Ευρώπη και την εθνική ανάγκη να μην επικρατήσει το “Οχι” στο δημοψήφισμα το οποίο θα οδηγήσει την χώρα στην πλήρη κατάρρευση με ανυπολόγιστες συνέπειες.

Στην 50μελή επιτροπή εκτός του πρώην πρωθυπουργού Παναγιώτη Πικραμένου και των Δημάρχων Αθηναίων και Θεσσαλονίκης Γιώργου Καμίνη και Γιάννη Μπουτάρη έχουν μεταξύ πολλών άλλων δηλώσει ήδη συμμετοχή οι Νικηφόρος Διαμαντούρος, Δημήτρης Νανόπουλος, Στέλιος Ράμφος, Μιχάλης Σταθόπουλος, Νίκος Αλιβιζάτος, Αντώνης Μανιτάκης, Γιάννης Βούλγαρης, Αλκη Ζέη, Νίκος Δήμου, Πέτρος Μάρκαρης, Τίτος Πατρίκιος, Κωνσταντίνος Δεσποτόπουλος, Μιρέλλα Παπαοικονόμου, Αρίστος Δοξιάδης, Χρήστος Χωμενίδης, Νάσος Βαγενάς, Λουκάς Τσούκαλης, Γιώργος Παγουλάτος, Πάνος Τσακλόγλου, Νίκος Πορτοκάλογλου, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Γιάννης Μπέζος, Σταμάτης Φασουλής, Θοδωρής Αθερίδης, Δημήτρης Λιγνάδης, Πύρρος Δήμας, Αντύπας Καρύπογλου, Γιάννης Κτιστάκις, Γιάννης Δρόσος,Γιώργος Βερνίκος, Θανάσης Βαλτινός, Κωνσταντίνος Γεωργουσόπουλος, Αννυ Ποδηματά, Ιωάννα Στεφανάκη, Βασίλης Φουρλής, Πάρις Τσάρτας, Γρηγόρης Αναγνώστου, Ριχάρδος Σωμερίτης, Νότης Μπερνίτσας και Πέμυ Ζούνη.

Συνέντευξη Τύπου της πρωτοβουλίας “Ναι, στην Ελλάδα, Ναι στην Ευρώπη”

Εν τω μεταξύ στις 2 το μεσημέρι σήμερα στο Ηλέκτρα Παλλάς στην Πλάκα θα δοθεί συνέντευξη της παράλληλης πρωτοβουλίας “Ναι, στην Ελλάδα, Ναι στην Ευρώπη” στην οποία στρατεύονται οι Περιφέρειες, οι Δήμοι η ΠΑΣΕΓΕΣ, η Ενωσης Εξαγωγέων Ελλάδας και οι παραγωγικοί και αγροτικοί φορείς από όλη την χώρα. Για τις τραγικές συνέπειες που βιώνει ήδη ο τόπος από την επιλογή της κυβέρνησης να οδηγήσει την χώρα εκτός προγράμματος που επέφερε το κλείσιμο των τραπεζών, όπως και το τι θα σημαίνει ένα “όχι” στο δημοψήφισμα θα μιλήσουν μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του Συνδέσουμε Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων Ανδ. Ανδρεάδης, ο πρόεδρος της Κεντρικής Ενωσης Δήμων Ελλάδας Γ. Πατούλης και ο εκ των επικεφαλής της κίνησης “Μένουμε Ευρώπη” καθηγητής Γιώργος Προκοπάκης. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή