Δήλωση – σοκ από Π. Καμμένο

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η εισαγωγή του Πάνου Καμμένου, στις κοινές του δηλώσεις με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στο Πεντάγωνο, ότι «οι ένοπλες δυνάμεις διασφαλίζουν τη σταθερότητα στο εσωτερικό…» προκάλεσε αίσθηση, αλλά και τις έντονες αντιδράσεις της αντιπολίτευσης, για έναν επιπλέον λόγο: ότι αυτές οι δηλώσεις έγιναν ενώπιον του πρωθυπουργού κ. Αλ. Τσίπρα.

«Ο πελαγωμένος πρωθυπουργός, αντί να τον απολύσει επιτόπου, έκανε πως δεν κατάλαβε!» σημείωσε ο τομεάρχης Αμυνας της Ν.Δ. κ. Κ. Τασούλας. Ευθεία επίθεση εξαπέλυσε και η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Φώφη Γεννηματά, σημειώνοντας προς τον πρωθυπουργό πως, «εάν δεν παραιτηθεί σήμερα ο κ. Καμμένος ή δεν τον παραιτήσεις εσύ, είναι σαν να αποδέχεσαι εμπράκτως μοιραίες αντιλήψεις και σχέδια ανωμαλίας απέναντι στους δημοκρατικούς θεσμούς».

«Οταν ο υπουργός Εθνικής Αμυνας σε ενημερώνει ότι οι Ενοπλες Δυνάμεις “…διασφαλίζουν την εσωτερική ασφάλεια της χώρας” παρουσία του Πρωθυπουργού, το μόνο που μπορεί να νιώσει ο ελληνικός λαός είναι τη ραχοκοκαλιά του να παγώνει», σημείωσε το Ποτάμι, θέτοντας το ερώτημα προς τους κυβερνώντες εάν «το κλίμα πόλωσης και ανασφάλειας… είναι αποτέλεσμα ανευθυνότητας ή σχεδίου σε εξέλιξη;»

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή