Καμμένος: Η συμφωνία είναι πλέον μονόδρομος

Καμμένος: Η συμφωνία είναι πλέον μονόδρομος

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με τη φράση «η συμφωνία είναι πλέον μονόδρομος», ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Αμυνας, Πάνος Καμμένος, έδωσε το στίγμα της αγωνιώδους συζήτησης που έγινε στο χθεσινό συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών για την επίτευξη συμφωνίας με τους πιστωτές.

Ο κ. Καμμένος επανέλαβε τη δήλωσή του ότι, με την ετυμηγορία του στο δημοψήφισμα, ο ελληνικός λαός «έδωσε το σύνθημα για εθνική ομοψυχία» και ταυτόχρονα ότι «δεν τρομοκρατείται, δεν απειλείται και ότι στη χώρα που γεννήθηκε η δημοκρατία αποφασίζει ο λαός». Ο υπουργός Αμυνας δήλωσε επίσης ότι, με εξαίρεση το ΚΚΕ, όλες οι δημοκρατικές δυνάμεις έδωσαν τη δύναμη στον πρωθυπουργό να μεταβεί σήμερα στις Βρυξέλλες και να διαπραγματευτεί εκ μέρους του συνόλου του ελληνικού λαού και της πολύ μεγάλης πλειοψηφίας των κομμάτων της Βουλής των Ελλήνων. Πρόσθεσε ότι στο εξής είναι στα χέρια της Ευρώπης να αντιληφθεί ότι η λύση που αποτελεί επιθυμία του συνόλου του ελληνικού λαού και των κομμάτων θα πρέπει να δοθεί άμεσα, ώστε η Ελλάδα να ξαναμπεί στον δρόμο της ανάπτυξης και της ευημερίας.

Ως προς τη συμφωνία, ο υπουργός Αμυνας κ. Καμμένος έκανε αναφορά στην ανάγκη αποκατάστασης της ρευστότητας, με αναπτυξιακό πακέτο, αλλά και με μεταρρυθμίσεις που πρέπει να γίνουν.

Ο κ. Καμμένος σημείωσε, τέλος, ότι υπάρχει σαφής αναφορά και για το χρέος, που άλλωστε, όπως είπε, εκφράστηκε με τη βούληση του συνόλου του ελληνικού λαού, μέσω του δημοψηφίσματος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή