Ξανά σε θέση «μάχης» η ΑΕΚ της Σούπερ Λιγκ

Ξανά σε θέση «μάχης» η ΑΕΚ της Σούπερ Λιγκ

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη χθεσινή πρώτη προπόνηση εν όψει της νέας χρονιάς που φέρνει την ΑΕΚ στη Σούπερ Λίγκα, την περίμενε πολύ καιρό η «κοινωνία» της ομάδας. Πρωτίστως ο κόσμος, εν συνεχεία η διοίκηση και τέλος οι ποδοσφαιριστές.

Οι παίκτες είναι στην πλειονότητά τους ίδιοι σε σχέση με την περασμένη χρονιά, ωστόσο οι προσθήκες νέων προσδίδουν επιπλέον ποιότητα, προσδοκίες και αισιοδοξία για το ποδοσφαιρικό μέλλον των «κιτρινόμαυρων». Ολοι οι νεοαποκτηθέντες παίκτες βρέθηκαν στα Σπάτα για τον καθιερωμένο αγιασμό και την πρώτη προπόνηση, πλην του Ρόναλντ Βάργκας ο οποίος εξασφάλισε επιπλέον μέρες άδειας, λόγω της συμμετοχής του στο Κόπα Αμέρικα με τη Βενεζουέλα. Οι Αρθο, Τζιμπούρ, Σιμόες, Βασιλαντωνόπουλος και Γκάλο είχαν την πρώτη γνωριμία με τους νέους συμπαίκτες τους, τη στιγμή που η διοίκηση βρίσκεται σε αναζήτηση τερματοφύλακα. Με τα τωρινά δεδομένα, ο Αλεν Μπαρόχα από τη Βενεζουέλα μοιάζει ο επικρατέστερος για να αποκτηθεί από την Ενωση, ενώ λεπτομέρειες απομένουν και για τον Βραζιλιάνο αριστερό μπακ Τζιοβάνι.

«Φοράτε τη φανέλα μιας πολύ μεγάλης ομάδας και πρέπει να το αποδεικνύετε συνεχώς» ανέφερε ο Τραϊανός Δέλλας, απευθυνόμενους στους ποδοσφαιριστές, ενώ στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων βρέθηκαν η διοίκηση της ΑΕΚ αλλά και ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Σε σχέση με την περασμένη σεζόν, Καραγκιολίδης, Ρόβας, Σαρρής και Ντούνης δεν θα συνεχίσουν στην Ενωση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή