Δύο συλλήψεις για αρπαγή ανήλικης και μαστροπεία

Δύο συλλήψεις για αρπαγή ανήλικης και μαστροπεία

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνελήφθησαν, στο Χαϊδάρι, από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, δύο Ρομά, μια γυναίκα 35 ετών και ένας άνδρας 18 ετών, για αρπαγή ανηλίκου, μαστροπεία, απλή σωματική βλάβη και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών. Παράλληλα, αναζητείται και ένας συνεργός τους, 25 ετών.

Ειδικότερα, στις 17 Ιουνίου 2015, η ανήλικη, υπήκοος Αλβανίας, 17 ετών, εγκατέλειψε την οικία της και έκτοτε αναζητείτο. Στις 7 Ιουλίου 2015, συγγενικό πρόσωπο της ανήλικης, την εντόπισε στην περιοχή της Ομόνοιας, με μώλωπες στο πρόσωπο και στο σώμα και ενημέρωσε την μητέρα της, η οποία την παρέλαβε και στη συνέχεια έκανε καταγγελία στην Αστυνομία.

Από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε, προέκυψε ότι οι συλληφθέντες, από την ημέρα που εξαφανίστηκε η 17χρονη, της παρείχαν στέγη και τροφή γνωρίζοντας ότι είναι ανήλικη και έχει εγκαταλείψει την κατοικία της χωρίς τη συγκατάθεση της μητέρας της. Επιπλέον, η 35χρονη την εξέδιδε, σε διάφορα ξενοδοχεία του κέντρου της Αθήνας.

Επίσης, η συλληφθείσα μαζί με τον σύντροφό της που αναζητείται και την ανήλικη προέβαιναν συστηματικά στη χρήση ναρκωτικών ουσιών, ενώ ορισμένες φορές της ασκούσαν και βία.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε για κύρια ανάκριση σε τακτικό ανακριτή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή