Παραιτήθηκε ο Μανούσος Μανουσάκης από γενικός γραμματέας του ΥΠΟΙΚ

Παραιτήθηκε ο Μανούσος Μανουσάκης από γενικός γραμματέας του ΥΠΟΙΚ

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την παραίτησή του από τη θέση του γενικού γραμματέα του υπουργείου Οικονομίας, Ναυτιλίας, Υποδομών και Τουρισμού υπέβαλε ο κ. Μανούσος Μανουσάκης, εκφράζοντας με τον τρόπο αυτό τη διαφωνία του με τη συμφωνία κυβέρνησης δανειστών.

Ο κ. Μανούσος Μανουσάκης, στενός συνεργάτης του κ. Γ. Σταθάκη, καθώς πριν αναλάβει τη θέση του γενικού γραμματέα του υπουργείου ήταν διευθυντής του γραφείου του, έστειλε σήμερα το πρωί την ακόλουθη λιτή επιστολή στον πρωθυπουργό και τον υπουργό Οικονομίας:

«Με την επιστολή μου αυτή σας ενημερώνω ότι παραιτούμαι από τη θέση του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου. Η κυβερνητική πολιτική όπως αυτή εκφράζεται στο Σχέδιο Νόμου με τίτλο: "Επείγουσες ρυθμίσεις για τη διαπραγμάτευση και σύναψη συμφωνίας με τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Στήριξης", καθιστά αδύνατη την παραμονή μου σε αυτή τη θέση».

Ο κ. Μανούσος Μανουσάκης έχει τοποθετηθεί επίσης ως μη εκτελεστικό μέλος στο ΔΣ του ΟΤΕ, κάτι που είχε προκαλέσει έντονες αντιδράσεις.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή