Καλοκαιρινά looks με στιλ, χρώματα και prints

Καλοκαιρινά looks με στιλ, χρώματα και prints

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα looks του καλοκαιρού έχουν στιλ, χρώματα και χαρούμενα prints. Ανακαλύψτε τα σύνολα που θα κλέψουν τις εντυπώσεις σε κάθε σας καλοκαιρινή εμφάνιση.

1. Τζιν σορτς+κιμονό

Συνδυάστε το αγαπημένο σας τζιν σορτς με top σε ουδέτερη απόχρωση και ένα κιμονό με έντονα prints. Ολοκληρώστε το bohemianlook σας με ένα ζευγάρι δετά σανδάλια και μία τσάντα με κρόσσια.

2. Maxi φόρεμα μονόχρωμο ή με μοτίβα

Διαλέξτε ένα αέρινο maxi φόρεμα σε μία φωτεινή απόχρωση ή με ένα έντονο σχέδιο και συνδυάστε το με πλατφόρμες, ψάθινη τσάντα και ένα statement κόσμημα.

3. Ολόσωμη φόρμα+φαρδύ τζιν αμάνικο jacket

Η ολόσωμη φόρμα σας συνδυάζεται πολύ σωστά με ένα φαρδύ τζιν αμάνικο jacket, τις εσπαντρίγιες σας και μία τσάντα ώμου και δημιουργούν ένα πετυχημένο σύνολο για casual μοντέρνες εμφανίσεις.

4. Cropped παντελόνι + λευκό ή τζιν πουκάμισο

Ένα κομψό look για το γραφείο ή τις βόλτες σας περιλαμβάνει ένα cropped υφασμάτινο παντελόνι με καλοκαιρινά prints, τζιν ή λευκό πουκάμισο, ένα κομψό ζευγάρι πέδιλα σε ουδέτερη απόχρωση και μία μονόχρωμη handbag.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή