5 tricks για να καλύψετε τους μαύρους κύκλους

5 tricks για να καλύψετε τους μαύρους κύκλους

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι μαύροι κύκλοι τα τελευταία χρόνια έχουν κάνει την εμφάνισή τους κάτω από τα μάτια σας και δεν λένε να φύγουν. Η κούραση, η αϋπνία, η κακή διατροφή και άλλοι παράγοντες τους επιβαρύνουν και ό,τι καλλυντικό κι αν δοκιμάζετε δεν έχει αποτέλεσμα.

Ανακαλύψτε 5 έξυπνα tricks που υπόσχονται να εξαφανίσουν τους μαύρους κύκλους που σας ταλαιπωρούν τόσα χρόνια κι εσείς δεν έχετε παρά να τα εφαρμόσετε άμεσα.

1. Ενυδατώστε σωστά την περιοχή των ματιών.

Πριν εφαρμόσετε οποιοδήποτε άλλο προϊόν στην περιοχή των ματιών σας, χρησιμοποιήστε ένα primer ή ένα serum ματιών που θα την προετοιμάσει και θα χαρίσει μεγαλύτερη διάρκεια στο αποτέλεσμα που θα δημιουργήσετε με τα καλλυντικά σας.

2. Διορθώστε τους μαύρους κύκλους με το κατάλληλο προϊόν σε ροδακινί ή πορτοκαλί απόχρωση.

Το μεγαλύτερο λάθος που μπορείτε να κάνετε είναι να προσπεράσετε την εφαρμογή ενός διορθωτικού χρώματος. Χρησιμοποιώντας το κατάλληλο προϊόν για την περιοχή των ματιών σας, δηλαδή ένα διορθωτικό σε ροδακινί ή πορτοκαλί απόχρωση, θα καλύψετε τις δυσχρωμίες και στη συνέχεια, θα “καμουφλάρετε” πιο εύκολα τους μαύρους κύκλους.

3. Καλύψτε τους μαύρους κύκλους με ένα concealer και ένα πινελάκι για να το απλώσετε καλά.

Διαλέξτε το σωστό concealer για να ολοκληρώσετε την κάλυψη. Προτιμήστε ένα concealer σε στικ, εφαρμόστε το ταμποναριστά και στη συνέχεια απλώστε το σωστά με ένα ειδικό πινελάκι. Προσοχή! Διαλέξτε μία απόχρωση που θα είναι μόνο έναν τόνο πιο ανοιχτή από την επιδερμίδα σας.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή