Μυστικά για τέλειο καλοκαιρινό μακιγιάζ

Μυστικά για τέλειο καλοκαιρινό μακιγιάζ

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα καλλυντικά σας είναι ίσως εκείνα τα θαυματουργά προϊόντα που σας δίνουν λύσεις τις στιγμές που τις χρειάζεστε. Αρκεί φυσικά, να ξέρετε να τα χρησιμοποιείτε σωστά. Ανακαλύψτε τα πιο έξυπνα και γρήγορα make up tricks που δεν χρειάζονται ιδιαίτερες δεξιότητες, θα κάνουν μεγάλη διαφορά στο μακιγιάζ σας και μπορείτε να τα δοκιμάσετε φέτος το καλοκαίρι.

1. Ανανεώστε εύκολα τη μάσκαρά σας

Το πρωί βάζετε δύο στρώσεις μάσκαρα στις βλεφαρίδες σας και τα μάτια σας  δείχνουν υπέροχα. Το μεσημέρι όμως η το απόγευμα, η μάσκαρά σας χρειάζεται μια μικρή ανανέωση. Αντί όμως να εφαρμόσετε άλλη μια στρώση πάνω από τις προηγούμενες, μπορείτε να τονίσετε με το βουρτσάκι μόνο τη βάση των βλεφαρίδων σας.

2. Κάντε το χαμόγελό σας πιο έντονο

Για να το καταφέρετε εύκολα και γρήγορα μπορείτε να εφαρμόσετε μικρή ποσότητα από το concealer σας αριστερά και δεξιά από τις εξωτερικές γωνίες των χειλιών σας. Είτε φοράτε κραγιόν, είτε όχι, τα χείλη σας θα φαίνεται πως έχουν πιο έντονο σχήμα, όπως και το χαμόγελό σας.

3. Κάντε τη σκιά που εφαρμόζετε στα μάτια σας να δείχνει πιο φωτεινή

Λίγη λευκή σκιά ματιών που θα χρησιμοποιηθεί σαν βάση, πριν από εκείνη που έχετε διαλέξει για το μακιγιάζ σας, θα κάνει θαύματα.  Μην το παρακάνετε με την ποσότητα. Μία πινελιά αρκεί για να πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή