Πάνω από 150 τραυματίες σε σύγκρουση τρένων στη Νότια Αφρική

Πάνω από 150 τραυματίες σε σύγκρουση τρένων στη Νότια Αφρική

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πάνω από 150 άνθρωποι τραυματίστηκαν απόψε σε σύγκρουση δύο συρμών του προαστιακού σιδηροδρόμου στο νότιο τμήμα του Γιοχάνεσμπουργκ, ανέφερε εκπρόσωπος των υπηρεσιών αντιμετώπισης εκτάκτων περιστατικών από το σημείο του ατυχήματος.

"Δεν γνωρίζουμε ακόμη τον ακριβή αριθμό των τραυματιών, αλλά ξεπερνά τους 150. Δεν θρηνούμε κανέναν θάνατο μέχρι στιγμής", δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Ράσελ Μάιρινγκ, εκπρόσωπος του E24, του κέντρου άμεσης βοήθειας της Νότιας Αφρικής.

"Στην πλειονότητά τους τα θύματα έχουν βγει από τα συντρίμμια και θεωρούμε ότι δεν υπάρχει πλέον κανένας άνθρωπος παγιδευμένος" στους δύο συρμούς, πρόσθεσε ο ίδιος.

Ο οργανισμός των σιδηροδρομικών συγκοινωνιών της πόλης του Γιοχάνεσμπουργκ ανακοίνωσε ότι διεξάγει έρευνα για τα αίτια του ατυχήματος.

Ένας επιβάτης είπε στο ραδιοφωνικό δίκτυο Eyewitness News ότι ο ένας συρμός εκτροχιάστηκε και συγκρούστηκε με τον άλλο, ο οποίος ήταν σταματημένος στον σταθμό Μπόισενς, στο νότιο Γιοχάνεσμπουργκ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή