Νέες αιχμές Στ. Θεοδωράκη κατά του πρωθυπουργού για τον ανασχηματισμό

Νέες αιχμές Στ. Θεοδωράκη κατά του πρωθυπουργού για τον ανασχηματισμό

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με νέο προσωπικό αιχμηρό μήνυμα μέσω facebook ο Σταύρος Θεοδωράκης σχολίασε τους χειρισμούς του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για τον ανασχηματισμό.

«Θλίβομαι. Πάντα υπήρχαν δύο ειδών πολιτικοί. Αυτοί που κυρίως δουλεύουν και αυτοί που κυρίως μιλάνε. Οι πρώτοι είναι δυσεύρετοι σε όλα τα κόμματα, οι "μπλαμπλάδες" όμως είναι παντού και είναι πρόθυμοι. Δυστυχώς, ο κ.Τσίπρας συνεχίζει να έχει αδυναμία στους "μπλαμπλάδες". Αυτό το αδιέξοδο ζούμε εδώ και έξι μήνες. "Πολύ λάδι και από τηγανίτα τίποτα" που λέει κι ο λαός μας. Η χώρα μετά τη συμφωνία με τους εταίρους μας χρειαζόταν μια αποφασισμένη σφιχτή ομάδα που γνωρίζει τα προβλήματα και δίνει λύσεις. Αντί γι' αυτό, ο πρωθυπουργός επέλεξε πάλι μετριότητες. Κομματικούς υπαλλήλους, λαϊκιστές και βουλευτές που μέχρι χθες απειλούσαν ότι θα τον καταψηφίσουν. Δεν θα έρθει όμως έτσι η ανάκαμψη, Αλέξη», τόνισε ο επικεφαλής του Ποταμιού στο σχόλιό του .

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή