Κοτόπουλο στο τηγάνι

3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Χριστόφορος Πέσκιας μάς δείχνει πως ψήνουμε σωστά το κοτόπουλο στο αντικολλητικό τηγάνι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή