ΗΠΑ: Ενοπλη επίθεση με έναν νεκρό σε κινηματογράφο του Νάσβιλ

ΗΠΑ: Ενοπλη επίθεση με έναν νεκρό σε κινηματογράφο του Νάσβιλ

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ένας άνδρας οπλισμένος με πιστόλι και ένα τσεκούρι άνοιξε πυρ μέσα σε έναν κινηματογράφο στο Νάσβιλ όπου προβαλλόταν η ταινία Mad Max: Fury Road, και τραυμάτισε ελαφρά έναν άνθρωπο πριν πέσει νεκρός από τα πυρά ενός αστυνομικού χθες Τετάρτη, σύμφωνα με εκπροσώπους των αρχών.

Πάνω από 10 οχήματα, ασθενοφόρα, οχήματα της πυροσβεστικής και περιπολικά της αστυνομίας μετέβησαν στον κινηματογράφο Carmike Hickory 8, όπου ένας άνδρας τραυματίστηκε σοβαρά από το τσεκούρι του υπόπτου και δύο γυναίκες χρειάστηκαν ιατρικές φροντίδες διότι εκτέθηκαν σε σπρέι πιπεριού, πιθανόν από τον δράστη.

«Πιστεύουμε η άμεση απειλή τερματίστηκε», δήλωσε ο Ντον Άαρον, εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Ο Μπράιαν Χάας της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ανέφερε ότι ο τραυματίας δεν βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση και ότι κανένα από τα θύματα δεν χρειάστηκε να διακομιστεί σε νοσοκομείο.

Εργαζόμενοι σε ένα κοντινό υποκατάστημα της αλυσίδας Starbucks είπαν ότι άκουσαν τρεις ή τέσσερις πυροβολισμούς.

Το επεισόδιο σημειώνεται πριν συμπληρωθούν δύο εβδομάδες από την επίθεση σε κινηματογράφο στην πόλη Λαφαγιέτ στη Λουιζιάνα, όταν τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν —ανάμεσά τους και ο 59χρονος δράστης— και άλλοι εννέα τραυματίστηκαν.

Τα βίαια επεισόδια των δύο τελευταίων εβδομάδων σημειώθηκαν πολύ κοντά στην συμπλήρωση της τρίτης επετείου της επίθεσης σε ένα κινηματογράφο στην πόλη Ορόρα, στο Κολοράντο, με 12 νεκρούς και δεκάδες τραυματίες, κατά την προβολή μιας ταινίας της σειράς Batman.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή