Συλλήψεις στην Εύβοια για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών

Συλλήψεις στην Εύβοια για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας το βράδυ της Τετάρτης συνελήφθησαν στην ευρύτερη περιοχή του Μαρμαρίου Ευβοίας, δύο υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 26 και 18 ετών. Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, ενώ επιπλέον ο 26χρονος στερούνταν των απαραίτητων εγγράφων.

Αστυνομικοί εντόπισαν στο εσωτερικό εγκαταλελειμμένης ημιτελούς διώροφης οικοδομής στην ανωτέρω περιοχή, συνολικά 50 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 1,5 έως 3,5 περίπου μέτρων. Το εγκαταλελειμμένο κτίσμα τέθηκε υπό διακριτική παρακολούθηση και χθες το βράδυ, όταν οι δύο κατηγορούμενοι μπήκαν στο εσωτερικό του συνελήφθησαν. Τα δενδρύλλια κάνναβης καλλιεργούνταν με εγκατεστημένο σύστημα σωληνώσεων, που ελεγχόταν από αυτόματο πότισμα.

Σε έρευνα στο σπίτι του 18χρονου, βρέθηκε ένα πλήρες εγκατεστημένο σύστημα υδροπονικής καλλιέργειας κάνναβης, αποτελούμενο από υφασμάτινη ντουλάπα, επενδυμένη με ανακλαστική επιφάνεια, είχε προσαρμοσμένη μία ηλεκτρική θερμαντική λάμπα με κατάλληλη συνδεσμολογία και ειδικό σύστημα εξαερισμού. Τις έρευνες διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή