Σύλληψη συμμορίας που διέπραττε κλοπές στην περιοχή της Ακρόπολης

Σύλληψη συμμορίας που διέπραττε κλοπές στην περιοχή της Ακρόπολης

38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εξαρθρώθηκε συμμορία, τα τρία μέλη της οποίας διέπρατταν κλοπές από αυτοκίνητα και καταστήματα στην περιοχή της Ακρόπολης. Συνελήφθησαν δύο υπήκοοι Παλαιστίνης, ηλικίας 40 και 42 ετών, ενώ έχει ταυτοποιηθεί και ένας 42χρονος υπήκοος Αλγερίας, ο οποίος αναζητείται ως συνεργός τους. Οι συλληφθέντες από το 2012 διέπρατταν κλοπές στην ευρύτερη περιοχή της Ακρόπολης.

Τις βραδινές, κυρίως, ώρες εντόπιζαν σταθμευμένα αυτοκίνητα και καταστήματα, προέβαιναν στη διάρρηξή τους αφαιρώντας από το εσωτερικό τους χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και διάφορα αντικείμενα. Μέχρι στιγμής, έχουν εξιχνιαστεί δεκαπέντε περιπτώσεις κλοπών από αυτοκίνητα και καταστήματα. Παράλληλα, συνεχίζεται η έρευνα για τη συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις, καθώς και για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του συνεργού τους. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε για ανάκριση σε ειδικό ανακριτή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή