Απόπειρα ανθρωποκτονίας λόγω βεντέτας στα Χανιά

Απόπειρα ανθρωποκτονίας λόγω βεντέτας στα Χανιά

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Απόπειρα ανθρωποκτονίας διαπράχθηκε σήμερα το πρωί, με δράστη έναν 25χρονο και θύμα έναν άνδρα 24 ετών απο τα Χανιά. Οπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, πριν από μερικά χρόνια οι πατεράδες δράστη και θύματος είχαν εμπλακεί σε παρόμοια υπόθεση, συνέχεια της οποίας φαίνεται ότι αποτελεί η απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Συγκεκριμένα, σήμερα το πρωί, ο 25χρονος, μπήκε σε καφετέρια σε περιοχή στα Χανιά στην οδό Καλλεργών και πυροβόλησε το θύμα πέντε φορές από μικρή απόσταση, με αποτέλεσμα τον βαρύ τραυματισμό του. Ο δράστης, που γνώριζόταν με το θύμα από παλιά, μετά την πράξη του διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

'Αμεσα κινητοποιήθηκε η αστυνομία, η οποία με στοιχεία που είχε στην κατοχή της εντόπισε και συνέλαβε τον δράστη. Το θύμα νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, λόγω του σοβαρού τραυματισμού του και υπεβλήθη σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση. Στο νοσοκομείο βρίσκονται και οι συγγενείς του ενώ οι αρχές έχουν λάβει μέτρα ώστε να υπάρξει περιφρούρηση για τυχόν επεισόδια μεταξύ των εμπλεκομένων μερών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης μπήκε στην καφετέρια χωρίς να γίνει αντιληπτός απο το θύμα, έφυγε και επέστρεψε λίγο αργότερα, κρατώντας το όπλο με τον οποίο τον πυροβόλησε από πολύ κοντινή απόσταση.

Η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή