Στη Λαϊκή Ενότητα η Νάντια Βαλαβάνη

Στη Λαϊκή Ενότητα η Νάντια Βαλαβάνη

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Λαϊκή Ενότητα αρχίζει από σήμερα και τυπικά την προεκλογική εκστρατεία, με περιοδεία του προέδρου της Παναγιώτη Λαφαζάνη στη Λέσβο, αλλά αυτό που απασχολεί το στελεχικό δυναμικό του νέου κόμματος είναι η κατάρτιση των ψηφοδελτίων και η ύφεση που παρατηρείται σχετικά με τις προσδοκίες για τη δυναμική του νέου κόμματος, με βάση τουλάχιστον τις έως τώρα δημοσκοπήσεις.

Το δεύτερο μεγάλο θέμα που αναμένεται να αντιμετωπιστεί το αργότερο μέχρι την προσεχή Δευτέρα είναι οι εκκρεμότητες σχετικά με το θέμα των συνεργασιών, κυρίως με τον Μανώλη Γλέζο και τη Ζωή Κωνσταντοπούλου. Χθες, πάντως, έπειτα από συζητήσεις με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη και τον Δημήτρη Στρατούλη, με τη Λαϊκή Ενότητα συμπαρατάχθηκε η Νάντια Βαλαβάνη, η οποία, σύμφωνα με κομματικές πηγές, έχει προκαλέσει δυσφορία στο νεοπαγές κόμμα για την εμμονή της να κάνει συνεχείς δηλώσεις σχετικά με τη συγκρότηση των ψηφοδελτίων, ενώ στο παρασκήνιο συζητούσε ακριβώς το θέμα της συμμετοχής της σε εκλόγιμη θέση.

Παράλληλα, οι δημοσκοπήσεις έχουν προκαλέσει αντιδράσεις στο επιτελείο της Λαϊκής Ενότητας, καθώς εκτιμάται ότι δεν αποτυπώνουν τη δυναμική του νέου κόμματος. Σε σχετική ανακοίνωση τονίζεται ότι «σε μία εκλογική διαδικασία fast-track οι δημοσκοπήσεις, ορισμένες από αυτές απολύτως αναξιόπιστες, χρησιμοποιούνται από την εκάστοτε εξουσία και τη διαπλοκή στη χώρα ως εργαλείο παρέμβασης και διαστρέβλωσης στη συνείδηση των πολιτών».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή