Βρέθηκε ο ανήλικος που είχε εξαφανιστεί από το Παίδων

Βρέθηκε ο ανήλικος που είχε εξαφανιστεί από το Παίδων

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Βρέθηκε από αστυνομικούς του τμήματος αναζητήσεων προσώπων της διεύθυνσης ασφάλειας Αττικής ο 11χρονος Διονύσης Τ. που είχε εξαφανιστεί στις 30 Αυγούστου από το Γ.Ν. Παίδων Αθηνών «Η Αγία Σοφία», όπου νοσηλευόταν για κοινωνικούς λόγους.

Ο λόγος εξαφάνισης του 11χρονου, οφείλεται στο ατύχημα που συνέβη στις 4 Αυγούστου στον καταυλισμό που διέμενε υπό την κηδεμονία των παππούδων του. Ο μικρός διέφυγε της προσοχής και μπήκε στο αγροτικό αυτοκίνητο του θείου του, έλυσε το χειρόφρενο και το όχημα έφυγε πίσω με ταχύτητα σκοτώνοντας ακαριαία την 14 μηνών εξαδέρφη του.

Ο μικρός συνελήφθη μαζί με τους κηδεμόνες του. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια και σε βάρος του παππού του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. Λόγω της ηλικίας του παιδιού, των ειδικών κοινωνικών συνθηκών που ζει και υπό τον φόβο βεντέτας μεταξύ των οικογενειών των Αθίγγανων, η εισαγγελέας διέταξε τον προσωρινό εγκλεισμό του στο Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία, έως την εκδίκαση της υπόθεσης.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή