Τριαντάρηδες στο στρατηγείο του Ποταμιού

Τριαντάρηδες στο στρατηγείο του Ποταμιού

1' 35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πρέπει να είναι η πιο ενθουσιώδης αλλά και εκλογικά ολιγόπειρη ομάδα, αυτή του Ποταμιού. Ο μέσος όρος ηλικίας των στενών συνεργατών του Στ. Θεοδωράκη είναι τουλάχιστον δύο δεκαετίες μικρότερος από εκείνον, που έκλεισε φέτος τα 52.

Το στρατηγείο του Ποταμιού είναι στη Σεβαστουπόλεως. Ατύπως, τον γενικό συντονισμό του γραφείου έχει η διευθύντρια του γραφείου Τύπου Λίνα Παπαδάκη που είναι και παλαιότερη συνεργάτις του Στ. Θεοδωράκη ήδη από τους «Πρωταγωνιστές». Σπανίως τη βλέπει κανείς χωρίς να μιλάει σε ένα από τα δύο κινητά της τηλέφωνα, ενώ με ένα ακουστικό είναι διαρκώς και η Μαρίνα Μπεκιάρη που κανονίζει τις τηλεοπτικές εμφανίσεις, η Σοφία Βαστάκη που έχει την ευθύνη των επαρχιακών ΜΜΕ, η Αντρη Κωνσταντίνου που είναι υπεύθυνη για τα social media και οι Τάσος Βελέντζας, Ειρήνη Αξαρλή, Κώστα Μορφίρης, Βίκυ Αποστολάκη και Μάριος Αραβαντινός που μεταφέρουν στον κ. Θεοδωράκη ό,τι λέγεται και γράφεται για εκείνον και το Ποτάμι.

Ο εκπρόσωπος Τύπου Δημ. Τσιόδρας είναι το μάτι και το αυτί των ελληνικών ΜΜΕ, ενώ η Οντίν Λιναρδάτου έχει την ευθύνη επικοινωνίας με τον ξένο Τύπο, καθώς τα αιτήματα για διεθνείς συνεντεύξεις πέφτουν βροχή για το «τι θα κάνει το Ποτάμι» σε περίπτωση ακυβερνησίας. Ο Θαν. Σκόκος είναι ο αρμόδιος για τη συνεννόηση των πολιτικών τομέων και ο Νίκος Μηλαπίδης για τον συντονισμό των βουλευτών.

Τη στρατηγική, ωστόσο, της προεκλογικής καμπάνιας την ανέλαβαν δύο στελέχη που κάλεσε εκτάκτως ο Στ. Θεοδωράκης. Είναι ο γνωστός επιχειρηματίας Στρατής Μούγερ που εγκατέλειψε προσωρινά τη δουλειά του και ο πολυπράγμων πολιτικός επιστήμονας Νίκος Γιατρομανωλάκης, που έχουν αναλάβει εξ ολοκλήρου την έξωθεν μαρτυρία του Ποταμιού, δηλαδή τα συνθήματα, τις αφίσες και τα τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά σποτ που θα δούμε τις επόμενες ημέρες, ενώ ο Παν. Καρκατσούλης σχεδιάζει το πρόγραμμα που θα εκδοθεί σύντομα σε μορφή-έκπληξη.

Στοίχημα όλων των παραπάνω είναι να φύγει το 6 μπροστά από το ποσοστό του κόμματος και να γίνει ει δυνατόν διψήφιο, για να αναδειχθεί το Ποτάμι σε τρίτη πολιτική δύναμη. Κυριακή κοντή γιορτή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή