ΕΣΠΑ: Το απόγευμα της Δευτέρας τα αποτελέσματα για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς

ΕΣΠΑ: Το απόγευμα της Δευτέρας τα αποτελέσματα για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ανακοινώνονται το απόγευμα της Δευτέρας τα προσωρινά αποτελέσματα μοριοδότησης για τη φιλοξενία παιδιών σε βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς, μέσω σχετικού προγράμματος ΕΣΠΑ.

Οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης των δυνητικά ωφελούμενων και οι πίνακες των απορριφθεισών μητέρων ανά νομό θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ): paidikoi.eetaa.gr. Δεν θα αναρτηθούν πίνακες με ονόματα αλλά με κωδικούς αριθμούς.

Οι αιτούντες γονείς μπορούν να δουν τα προσωρινά αποτελέσματα της αίτησής τους σε ειδική εφαρμογή, η οποία θα απαιτεί την εισαγωγή του ΑΦΜ και του ΑΜΚΑ, που αναφέρονται στην αίτηση συμμετοχής του κάθε υποψήφιου. Από την εφαρμογή θα λαμβάνονται οι κωδικοί μητέρας και παιδιού, ώστε οι αιτούντες να μπορούν να δουν τα αποτελέσματα και από τους Προσωρινούς Πίνακες πλήρων και ελλιπών φακέλων δικαιολογητικών, που θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα.

Ενστάσεις μπορούν να υποβληθούν εγγράφως στους αριθμούς FAX των κατά τόπους γραφείων της ΕΕΤΑΑ ή ηλεκτρονικά μέσω e-mail με σκαναρισμένα έγγραφα και εντός τριών εργάσιμων ημερών από την επομένη της ημερομηνίας ανάρτησής τους, (δηλαδή μέχρι την προσεχή Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου στις 14:00) σύμφωνα με το Υπόδειγμα «Έντυπο Υποβολής Ένστασης», που παρουσιάζεται στην ανωτέρω ιστοσελίδα. Σε περίπτωση υποβολής ταχυδρομικώς ή με υπηρεσία ταχυμεταφοράς (courier), η ένσταση υποβάλλεται σε σφραγισμένο φάκελο, στον οποίο εξωτερικά θα πρέπει υποχρεωτικά να αναγράφεται η ένδειξη «ΥΠΟΒΟΛΗ  ΕΝΣΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ», για το σχολικό έτος 2015 – 2016. Όλες οι ενστάσεις εξετάζονται από την Επιτροπή Εξέτασης Ενστάσεων (Ε.Ε.Ε.).

Στο έντυπο της ένστασης θα πρέπει να αναφέρεται ο λόγος για τον οποίο υποβάλλεται η ένσταση και να συνοδεύεται από το απαιτούμενο δικαιολογητικό. Δεν θα γίνονται αποδεκτές ενστάσεις ασαφείς ή δικαιολογητικά χωρίς έντυπο ένστασης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή