Εξέπνευσε ο ειδικός φρουρός που είχε τραυματιστεί το 2007 στα Ζωνιανά

Εξέπνευσε ο ειδικός φρουρός που είχε τραυματιστεί το 2007 στα Ζωνιανά

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την τελευταία του πνοή άφησε την Κυριακή ο ειδικός φρουρός, Στάθης Λαζαρίδης, ο οποίος το 2007 είχε δεχθεί πυρά κατά τη διάρκεια επιχείρησης στην περιοχή των Ζωνιανών.

Ο άτυχος ειδικός φρουρός, που πάλευε οκτώ χρόνια για να κρατηθεί στη ζωή, ξεψύχησε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν. Ο Στάθης Λαζαρίδης, που αφήνει πίσω του μία κόρη οκτώ ετών, νοσηλεύτηκε για ένα διάστημα και σε κέντρο αποκατάστασης στο εξωτερικό.

Υπενθυμίζεται ότι είχε τραυματιστεί βαριά τον Νοέμβριο του 2007, στα Ζωνιανά Ρεθύμνου, όταν δέχθηκε σφαίρα από καλάσνικοφ στον αυχένα, κατά τη διάρκεια επιχείρησης της αστυνομίας για τον εντοπισμό χασισοκαλλιεργειών.

Η κηδεία του θα γίνει την Τρίτη, στις 16:00, στο Τσοτύλι Κοζάνης.

Συλλυπητήρια Μακρυδημήτρη για τον θάνατο του ειδικού φρουρού

«Ο θάνατος του Ειδικού Φρουρού Ευστάθιου Λαζαρίδη, που τα τελευταία χρόνια έδινε σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, μας συγκλόνισε όλους.

Εκπληρώνοντας το καθήκον του για την προστασία και την ασφάλεια του κοινωνικού συνόλου, δέχθηκε δολοφονικά πυρά κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης, το Νοέμβριο του 2007 στα Ζωνιανά της Κρήτης.

Στη συνείδηση μας είναι ένας από τους ήρωες της Ελληνικής Αστυνομίας.

Εκφράζω τη βαθύτατη οδύνη σύσσωμης της Πολιτικής και Φυσικής Ηγεσίας και όλου του προσωπικού του Σώματος.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους τους. Η σκέψη μας βρίσκεται κοντά τους.»

Από την πλευρά του ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος δήλωσε: «Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους συναδέλφους του Ειδικού Φρουρού Στάθη Λαζαρίδη που έχασε τη ζωή του στο καθήκον μετά από οκτώ χρόνια άνισης μάχης με τον θάνατο».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή