Μητσοτάκης: Σφάλμα μας αν επιτρέψαμε να φανεί η ΝΔ δεξιό κόμμα

Μητσοτάκης: Σφάλμα μας αν επιτρέψαμε να φανεί η ΝΔ δεξιό κόμμα

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Κάναμε σφάλμα αν επιτρέψαμε η ΝΔ να φανεί δεξιό κόμμα λόγω κάποιων στελεχών» τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε δηλώσεις του σε τηλεοπτικό σταθμό (ΑΝΤ1), σχολιάζοντας την προεκλογική εκστρατεία της Νέας Δημοκρατίας.

Ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε ότι «όσοι αμφισβητούν ανθρώπινα δικαιώματα δεν έχουν θέση στο κόμμα μας», φέρνοντας ως παράδειγμα τον Δημήτρη Καμμένο, ο οποίος όπως είπε «εξέφρασε ακραίο ρατσιστικό λόγο που η ΝΔ απορρίπτει, όμως ο Τσίπρας δέχεται τέτοιους συνεργάτες».

Αναφορικά με την υποψηφιότητά του για την θέση του προέδρου της ΝΔ, τόνισε: ««Η εκλογή του προέδρου της ΝΔ δεν μπορεί να γίνει πίσω από κλειστές κουρτίνες. Αφότου ανακοινώσω επίσημα την υποψηφιότητά του και συγκεντρώσω τις υπογραφές θα επισκεφτώ όλους τους πρώην πρωθυπουργούς και προέδρους της ΝΔ, με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη δεν θα έχω πρόβλημα».

Ο κ. Μητσοτάκης εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η εκλογή προέδρου πρέπει να γίνεται ανοιχτά από τη βάση, και ο πρόεδρος πρέπει να έχει τετραετή θητεία η οποία θα πρέπει να ανανεώνεται.

«Δεν είναι θέμα να είναι νέος βιολογικά αλλά στη σκέψη ο πρόεδρος της ΝΔ, αρκεί να λέει την αλήθεια», είπε χαρακτηριστικά, ενώ καταλήγοντας επεσήμανε πως έχει απόλυτη πίστη ότι θα κερδίσει στις εκλογές του κόμματος επισημαίνοντας ότι «αν πίστευα πως κάποιος άλλος ήταν καλύτερος από εμένα, δεν θα κατέβαινα».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή