Editor’s Choice: Κορυφαία καλλυντικά

Editor’s Choice: Κορυφαία καλλυντικά

2' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με αναφορές στην απέριττη πολυτέλεια και την αβίαστη κομψότητα, οι φετινές συλλογές των οίκων αποθεώνουν τη γυναικεία σιλουέτα με ιδιαίτερα θηλυκές υφές, όπως αυτές του Giambattista Valli (τον λατρέψαμε στη φετινή συνεργασία του με τη MAC), συνδυάζοντας nude χρώματα στα χείλη αλλά και σκιές σε edgy μεταλλικές αποχρώσεις  στα μάτι

Editor’s Choice: Κορυφαία καλλυντικά-1

Το σταρ προϊόν της σεζόν: Renewal Oil της LA MER! Εμπλουτισμένο με τα θαλάσσια ενεργά συστατικά του MIRACLE BROTH και σχεδιασμένο να μιμείται την υδρολιπιδική δομή του δέρματος, το πολυτελές λάδι απορροφάται άμεσα μειώνοντας γραμμές και ρυτίδες, ενώ το φρέσκο άρωμά του τονώνει τις αισθήσεις. Εφαρμόστε στο πρόσωπο ως PRIMER πριν από τον ορό, το βράδυ πριν από την κρέμα ή ακόμα και στο σώμα και τα μαλλιά για έξτρα ενυδάτωση.

Με τον αέρα της couture

Editor’s Choice: Κορυφαία καλλυντικά-2

Για άλλη μια φορά η MAC ανακηρύσσεται πρωταγωνίστρια της σεζόν με τη νέα συλλεκτική collection μακιγιάζ σε συνεργασία με το σχεδιαστή Giambattista Valli. Γνωστός για την αγάπη του στα floral prints, δημιούργησε 5 ματ κραγιόν, από παστέλ ροζ μέχρι σκούρο δαμασκηνί, που θα δώσουν νέα διάσταση στα χείλη σας. Κυκλοφορούν τέλη Σεπτεμβρίου.

Φορέστε το

Editor’s Choice: Κορυφαία καλλυντικά-3

Editor’s Choice: Κορυφαία καλλυντικά-4

Για τρίτη χρονιά η Ελένη Μενεγάκη πρωτοστατεί στην εκστρατεία ευαισθητοποίησης του κοινού με στόχο την ενημέρωση, την έγκαιρη διάγνωση και την πρόληψη κατά του καρκίνου του μαστού της Estēe Lauder. Φορά το ροζ βραχιόλι από διπλό φυσικό δέρμα χωρίς χημικές επεξεργασίες, που παίρνει σχήμα και φέτος από τον ∆ούκα Χατζηδούκα, προτρέποντάς μας να μην παραλείπουμε την ετήσια μαστογραφία. ∆ιατίθεται στα καταστήματα καλλυντικών στο τέλος Σεπτεμβρίου στην τιμή των 10€.  Σεπτεμβρίου στην τιμή των 10€. 

ΓΙΑ ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ

Editor’s Choice: Κορυφαία καλλυντικά-5

Χάρη στην πολυχρηστικότητά της κερδίζει επάξια μια θέση στο beautycase σας. Σχεδιασμένη από την Παριζιάνα μούσα της Lancôme –αληθινή πηγή έμπνευσης για τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο– Caroline de Maigret, κλείνει μέσα της την πεμπτουσία της παρισινής κομψότητας με τα απαραίτητα make up εργαλεία της σύγχρονης γυναίκας. Με χαραγμένο το τριαντάφυλλο της Lancôme, η παλέτα-notebook Mes Incontournables de Parisienne θα φωτίσει την επιδερμίδα σας αναδεικνύοντας τα φυσικά χαρακτηριστικά σας. 4 σκιές ματιών, 1 highlighter, 3 σκιές για τα φρύδια, 1 ρουζ, 2 εξειδικευμένα πινέλα (ένα για τα μάτια, ένα για τα φρύδια) υπόσχονται να σας παρέχουν το πιο κομψό μακιγιάζ από το πρωί έως το βράδυ!

Τολμήστε

Editor’s Choice: Κορυφαία καλλυντικά-6

Μετά το επιτυχημένο Modern Muse, το νέο Modern Muse Le Rouge αποκαλύπτει ένα διαφορετικό χαρακτήρα. Ο χυμός του, κατά βάση φρουτώδης – λουλουδάτος – Oriental, κρύβει μέσα του συστατικά όπως τριαντάφυλλο, πιπέρι, σαφρόν, βατόμουρα μαζί με βανίλια Μαδαγασκάρης, βετιβέρ, μανόλια και γιασεμί, ενώ το signature μπουκάλι του ντύνεται αυτήν τη φορά σε κόκκινο χρώμα. Πρωταγωνίστρια της καμπάνιας, που φέρει την υπογραφή του Jonas Akerlund, η Kendall Jenner.

 

PHOTO: ΦΩΤΗΣ ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗΣ/STUDIO VERVE. ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΛΑΜΠΡΟΣ ΛΙΟΣΑΤΟΣ

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή