Διακρίσεις της Coca-Cola Τρία Εψιλον για την υγεία και ασφάλεια των εργαζομένων της

Διακρίσεις της Coca-Cola Τρία Εψιλον για την υγεία και ασφάλεια των εργαζομένων της

1' 58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η πρόσφατη απονομή των «Hellenic Responsible Business Awards 2015» δεν επιβράβευσε μόνο το έργο των υπεύθυνων επιχειρήσεων και φορέων στην Ελλάδα. Ταυτόχρονα επισφράγισε και δικαίωσε τη γέννηση του συγκεκριμένου θεσμού, που αναγνωρίζει το επίπεδο των έργων και διαχέει τη γνώση για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, ιδιαιτέρως χρήσιμη για την ελληνική επιχειρηματική κοινότητα του σήμερα. Για παράδειγμα, τα τέσσερα βραβεία Health & Safety Awards 2015 που απενεμήθησαν στην Coca-Cola Τρία Εψιλον για τις πρακτικές και τα προγράμματα Υγείας και Ασφάλειας που εφαρμόζει με συνέπεια εδώ και χρόνια σε όλες τις εγκαταστάσεις της στην Ελλάδα προσφέρουν ένα πρότυπο καλών πρακτικών. Ενα πρότυπο που περιλαμβάνει εκστρατείες και καινοτόμες πρακτικές Υγείας και Ασφάλειας, με δράσεις που μοιράζεται με τους συνεργάτες και τους εργαζομένους της, υλοποιώντας έτσι με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο τη δέσμευση της εταιρείας να παρέχει προς όλους ένα υγιές εργασιακό περιβάλλον.

H Coca-Cola Τρία Εψιλον, έχοντας θέσει την Υγεία και Ασφάλεια των εργαζομένων της ως απόλυτη προτεραιότητα, έχει δημιουργήσει αλλά και υιοθετήσει εδώ και χρόνια, αποτελεσματικά συστήματα, πρότυπα και διεθνείς πρακτικές για την ενημέρωση και προστασία τόσο των 1.500 εργαζομένων της, αλλά και όσων μπορεί να επηρεάζονται από τη λειτουργία της, σε όλες τις μονάδες και εγκαταστάσεις της στην Ελλάδα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι οι επιτυχημένες εκστρατείες Υγείας και Ασφάλειας που ξεκίνησαν το 2011, οι οποίες διοχέτευσαν αυτές τις πρακτικές και ευαισθητοποίησαν κάθε εργαζόμενο. Η επιτυχία του προγράμματος Υγείας και Ασφάλειας που υλοποιεί η εταιρεία στηρίζεται σε όλους τους εργαζομένους κάθε βαθμίδας, οι οποίοι και αποδεικνύουν κάθε χρόνο τη συνεχή υποστήριξή τους και την υιοθέτηση καινοτόμων προτύπων και πρακτικών. Συγκεκριμένα, η εταιρεία έλαβε τα ακόλουθα βραβεία:

– Το μοναδικό βραβείο WINNER στον κλάδο «Βιομηχανία Τροφίμων & Ποτών», που αποτελεί τη μέγιστη αναγνώριση στη συνολική διαχείριση της Υγείας και Ασφάλειας.

– Χρυσό βραβείο στην κατηγορία Καμπάνιες, το οποίο επιβραβεύει τις εκστρατείες και ολοκληρωμένες δράσεις ευαισθητοποίησης και ενεργού συμμετοχής που υλοποιεί κάθε χρόνο η εταιρεία, για τους εργαζομένους της σε όλη τη χώρα.

– Χρυσό βραβείο στην κατηγορία Βελτίωση Απόδοσης Συστήματος Υγείας & Ασφάλειας για την «Πρωτοπορία στην εφαρμογή διεθνών πρακτικών», που αναδεικνύει τα αποτελεσματικά συστήματα, πρότυπα και διεθνείς πρακτικές που έχει αναπτύξει, υιοθετήσει και εφαρμόσει η Coca-Cola Τρία Εψιλον στις εγκαταστάσεις της.

Αργυρό βραβείο στην κατηγορία Προγράμματα Οδικής Ασφάλειας για την «Πρόληψη & υιοθέτηση καινοτόμων συστημάτων». Η Coca-Cola Τρία Εψιλον εφαρμόζει τεχνικές και συστήματα για την ενημέρωση και την προστασία των εργαζομένων της εντός και εκτός των μονάδων της.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή