Στην Αθήνα Τετάρτη και Πέμπτη ο Πιερ Μοσκοβισί

Στην Αθήνα Τετάρτη και Πέμπτη ο Πιερ Μοσκοβισί

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την Ελλάδα θα επισκεφτεί τις επόμενες ημέρες ο Γάλλος Επίτροπος, Πιερ Μοσκοβισί, όπως ο ίδιος ανακοίνωσε το μεσημέρι της Δευτέρας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μοσκοβισί θα βρίσκεται στην Αθήνα την Τετάρτη και την Πέμπτη και θα έχει συνάντηση με τον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τις ελληνικές αρχές.

Αναφερόμενος στον σκοπό της επίσκεψής του, ο Ευρωπαίος Επίτροπος υπογράμμισε ότι η Κομισιόν συνεργάζεται με την Ελλάδα για τη συνέχεια των μεταρρυθμίσεων, ενώ σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους επανέλαβε την ανάγκη πιστής εφαρμογής των συμφωνηθέντων από την πλευρά της Ελλάδας. Σχολιάζοντας τις σχέσεις της Επιτροπής με την ελληνική κυβέρνηση, ο κ. Μοσκοβισί ανέφερε ότι χαρακτηρίζονται στην παρούσα φάση από εμπιστοσύνη και υπευθυνότητα ενώ σε ότι αφορά τη συμμετοχή του ΔΝΤ στο ελληνικό πρόγραμμα τόνισε ότι η παρουσία του αποτελεί εγγύηση ασφαλείας για χώρες της ευρωζώνης. Τέλος, σημείωσε πως η πρώτη αξιολόγηση του προγράμματος θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί έως το τέλος Νοεμβρίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή