10 ζευγάρια παπούτσια που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στη ντουλάπα της

10 ζευγάρια παπούτσια που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στη ντουλάπα της

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μήπως ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών που έχουν μια γεμάτη ντουλάπα με παπούτσια κάθε τύπου, αλλά έχετε “κολλήσει” μόνο με 4 ή 5 ζευγάρια για τις καθημερινές εμφανίσεις σας; Μάλλον ήρθε η ώρα να κάνετε μία καλή εκκαθάριση και να προχωρήσετε σε μία mini ανανέωση της γκαρνταρόμπας σας, ώστε να την "προμηθεύσετε" με 10 ζευγάρια που σας δίνουν λύση κάθε φορά που δεν ξέρετε τι να φορέσετε.

1. All time classic μαύρες γόβες

Ένα ζευγάρι που δεν θα σας απογοητεύσει ποτέ και αποτελεί τη νούμερο 1 επιλογή για κάθε look σας. Μπορείτε να τις φορέσετε είτε έχετε μοντέρνο είτε πιο κλασικό στιλ, ενώ αυτό το φθινόπωρο μπορείτε να τις προτιμήσετε και στη suede εκδοχή τους.

2. Κομψά ankle-strap πέδιλα

Το τέλειο ζευγάρι για να ολοκληρώσετε με επιτυχία τα σύνολά σας. Συνδυάζονται τόσο με υφασμάτινα cropped παντελόνια σε ίσια γραμμή όσο και με pencil φούστες ή κλος φορέματα.

3. Μοντέρνα ψηλοτάκουνα ankle boots

Ένα ζευγάρι που έχουμε φορέσει πολύ τα τελευταία χρόνια και μπορεί να δώσει στα looks σας μία street πινελιά που θα κερδίσει τις εντυπώσεις. Συνδυάστε τα με τα τζιν σας, αλλά και με τα bodycon φορέματά σας.

4. Μπαλαρίνες για όλες τις ώρες

Πώς να πείτε όχι σε ένα κομψό ζευγάρι μπαλαρίνες, που θα δώσει στιλ σε κάθε εμφάνισή σας; Διαλέξτε ένα ζευγάρι σε κλασική απόχρωση, όπως μαύρο ή nude ή προτιμήστε ένα έντοχο χρώμα ή prints.

5. Animal print γόβες

Ένα ζευγάρι παπούτσια που δεν θα φορέσει εύκολα κάθε γυναίκα, αλλά σίγουρα θα κάνει κάθε σύνολό σας μοναδικό. Μπορείτε να τις συνδυάσετε με χρωματιστά κομμάτια της γκαρνταρόμπας σας ή με ένα total black look, αν δεν σας αρέσουν οι υπερβολές.

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή