Φάκελος με σφαίρα και απειλητικό σημείωμα στο γραφείο του Αλεξιάδη

Φάκελος με σφαίρα και απειλητικό σημείωμα στο γραφείο του Αλεξιάδη

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μετά την αντιπρόεδρο του Ελεγκτικού Συνεδρίου Αννα Λιγωμένου και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης έγινε χθες παραλήπτης φακέλου με σφαίρα και απειλητικό σημείωμα. Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών, «το μεσημέρι έφτασε μέσω αλληλογραφίας στο γραφείο του κ. Αλεξιάδη φάκελος, ο οποίος περιείχε μια σφαίρα και ένα απειλητικό σημείωμα». Μάλιστα, δόθηκε στη δημοσιότητα και φωτογραφία του απειλητικού σημειώματος που φέρει υπογραφή «Κόκκινη Φράξια» και έχει ως σφραγίδα ένα κόκκινο αστέρι. Το κείμενο αναφέρει: «Εισπράκτορα της Βέρμαχτ… Μέχρι την ώρα “0” θα καταλάβεις τι πάει να πει φόβος εσύ και τα μέλη της οικογένειάς σου…».

«Οσο και αν προσπαθούν να κρυφτούν πίσω από ταμπέλες και σύμβολα, είναι σαφής η φασιστοειδής ρίζα των ψυχασθενών, που προσπαθούν να τρομοκρατήσουν, με μαφιόζικη φρασεολογία και απειλές», δήλωσε ο κ. Αλεξιάδης. «Η ενέργεια αυτή μόνο δύναμη και κουράγιο προσθέτει στον αναγκαίο αγώνα και στη σύγκρουση με τα συμφέροντα της φοροδιαφυγής, του λαθρεμπορίου, της διαφθοράς και της διαπλοκής. Οσο και αν κρύβονται, είναι ξεκάθαρο ποιοι κινούν τα νήματα». Φάκελο με σφαίρα διαμετρήματος 45 χιλιοστών και πανομοιότυπο απειλητικό κείμενο είχε λάβει το πρωί της Παρασκευής και η αντιπρόεδρος του Ελεγκτικού Συνεδρίου και πρόεδρος της Επιτροπής Σοφών για το Ασφαλιστικό, Αννα Λιγωμένου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή