Εμπρηστική επίθεση στο σπίτι του Αλ. Φλαμπουράρη

Εμπρηστική επίθεση στο σπίτι του Αλ. Φλαμπουράρη

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εμπρηστική επίθεση κατά της οικίας του υπουργού Επικρατείας, κ. Αλέκου Φλαμπουράρη, σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά άγνωστοι πέταξαν εύφλεκτο υγρό και επιχείρησαν να βάλουν φωτιά έξω από το σπίτι, το οποίο βρίσκεται στην οδό Βουλγαροκτόνου 75 στα Εξάρχεια, προκαλώντας φθορές στην ξύλινη είσοδο.

Σημειώνεται ότι την ώρα της επίθεσης, ο κ. Φλαμπουράρης δεν βρισκόταν στο κτίριο. Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική, η οποία έσβησε την φωτιά, ενώ έρευνα για την υπόθεση διεξάγει η Κρατική Ασφάλεια.

Σε δήλωσή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο υπουργός Επικρατείας χαρακτήρισε τρομοκρατική την εμπρηστική επίθεση τα ξημερώματα στο σπίτι του και καταγγέλλει ότι είναι αποτέλεσμα της επίθεσης που ξεκίνησαν σε βάρος του η διαπλοκή σε συνεργασία με αντιδραστικούς πολιτικούς κύκλους.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και η επίσημη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ, που κάνει λόγο για «πράξη εκφοβισμού και τρομοκρατίας» που «έρχεται σε συνέχεια της στοχοποίησής του από συγκεκριμένα συστημικά κέντρα που προσπάθησαν το προηγούμενο διάστημα να σπιλώσουν τον ΣΥΡΙΖΑ με λάσπη και συκοφαντίες».

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή