Little black dress: Chic πρωινές και βραδινές εμφανίσεις

Little black dress: Chic πρωινές και βραδινές εμφανίσεις

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υπάρχουν άπειροι λόγοι που χρειάζεται να έχετε ένα μικρό μαύρο φόρεμα στη ντουλάπα σας. Και λέμε μικρό, γιατί μπορεί τα midi και maxi φορέματα να είναι κομψά, αλλά κανένα δεν συγκρίνεται με το little black dress, που ανήκει στα πιο διαχρονικά κομμάτια της ντουλάπας σας.

Η ποικιλία τους είναι μεγάλη κι έτσι θα βρείτε το ιδανικό για κάθε ώρα και περίσταση. Suede, με δερμάτινες λεπτομέρειες, κλος ή pencil, με διαφάνειες ή δαντέλα, με τιράντες, κουμπιά ή με φερμουάρ φοριούνται από το πρωί μέχρι το βράδυ και αναδεικνύουν κάθε casual ή formal εμφάνισή σας.

Σκέψου μόνο πόσες φορές ένα μικρό μαύρο φόρεμα σας έχει βγάλει ασπροπρόσωπη, όταν δεν ξέρετε τι να φορέσετε. Το συνδυάζετε με φλατ ή ψηλοτάκουνα, oxford shoes, μπαλαρίνες, ankle boots, ακόμη και με sneakers, προσθέτετε τα κατάλληλα αξεσουάρ ανάλογα με το στιλ σας και μέσα σε λίγα λεπτά έχετε δημιουργήσει ένα μοντέρνο chic look, που θα κερδίσει τις εντυπώσεις. Ανακαλύψτε εδώ 15 στιλάτα mini μαύρα φορέματα για κάθε στιγμή της μέρας.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή