Μεϊμαράκης: «Δεν μπορώ να εγγυηθώ το αδιάβλητο της διαδικασίας εκλογής του προέδρου»

Μεϊμαράκης: «Δεν μπορώ να εγγυηθώ το αδιάβλητο της διαδικασίας εκλογής του προέδρου»

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Δεν μπορώ να το εγγυηθώ και νομίζω ότι κανείς πολιτικός δεν μπορεί να εγγυηθεί το τεχνικό μέρος αυτής της διαδικασίας» ανέφερε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης στο Mega μιλώντας για το αδιάβλητο της διαδικασίας εκλογής του προέδρου της ΝΔ.

«Αλλά ακριβώς επειδή κανείς μας δεν μπορεί να το εγγυηθεί θα πρέπει να πάμε με διαφορετική πρόταση χωρίς να ξεφεύγουμε από το καταστατικό. Θα ακούσατε ότι πρότεινα να πάμε με τους εκλογικούς καταλόγους του 2009 ώστε να υπάρχει μια βάση στους υπολογιστές μας», υπογράμμισε ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ.

Ο πρώην πρόεδρος του κόμματος είπε πως δεν μίλησε ποτέ για δόλο με αφορμή την προηγούμενη αποτυχία στις εκλογές και πρόσθεσε ότι όποιοι πιστεύουν ότι υπάρχει δόλος θα πρέπει να απευθυνθούν στη Δικαιοσύνη.

Απαντώντας σχετικά με το ενδεχόμενο συνεργασίας ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ εάν εκείνος εκλεγεί πρόεδρος είπε πως με τα σημερινά δεδομένα δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση, ωστόσο δήλωσε:

«Οι εξελίξεις τρέχουν και αλλάζουν πολλές φορές τα δεδομένα με τα οποία πρέπει να πάρεις μια απόφαση. Αν εμείς μπορούμε να συνεννοηθούμε και να σύρουμε τον κ. Τσίπρα σε μια κατεύθυνση που θεωρούμε ότι είναι σωστή, λογική θα το κάνουμε» ανέφερε ο κ. Μεϊμαράκης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή