Εσπασε και επίσημα το ρεκόρ συνεχόμενων νικών ο Ολυμπιακός

Εσπασε και επίσημα το ρεκόρ συνεχόμενων νικών ο Ολυμπιακός

1' 46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ιστορική είναι η νίκη του Ολυμπιακού το Σάββατο στην Θράκη, απέναντι στον Πανθρακικό, αφού οι ερυθρόλευκοι με το 4-3 έκαναν την 12η σερί νίκη τους στην 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος (εκκρεμεί η απόφαση για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό που δεν ξεκίνησε ποτέ) κι έτσι έσπασαν το σερί των 11 νικών της ομάδας του Μπούκοβι τη σεζόν 1966-67.

Ο Ντουρμάζ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους στο 14ο λεπτό με εκτέλεση φάουλ, ενώ ένα λεπτό αργότερα οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Ντιγκινί.

Το πρώτο μέρος ήταν αρκετά ισορροπημένο για τις δύο ομάδες, όμως παρ' ότι έπαιξαν αμφότερες για το γκολ, δεν μπόρεσαν να ξαναβρούν δίχτυα.

Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με πέναλτι που κέρδισε ο Φινμπόγκασον και εκτέλεσε ο Φοροτούνης στο 47'. Ο Φινπόγκασον πάντως σκόραρε κι αυτλός από την βούλα στο 76' σε πέναλτι που αυτή την φορά καταλογίστηκε υπέρ του Καμπιάσο, ενώ ο Σεμπά πέντε λεπτά αργότερα «έγραψε» το 1-4 για τους φιλοξενούμενους.

Η διαφορά των τριών γκολ πάντως «χαλάρωσε» τον Ολυμπιακό, που δέχθηκε δύο γκολ στο 87ο λεπτό με τέρμα του Ηλιάδη και στις καθυστερήσεις με τον Ντιγκινί.  

Αστέρας Τρίπολης – Ηρακλής 1-2

Τους τρεις βαθμούς της νίκης κατάφερε να πάρει ο Ηρακλής στον αγώνα που έδωσε στην Τρίπολη κόντρα στον τοπικό Αστέρα, δίνοντας ακόμα μεγαλύτερη αξία στο νικηφόρο αποτέλεσμα της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στον Παναθηναϊκό (1-0).

Με γκολ των Βέλλιου στο 58΄ και Μπουλούτ στο 66΄ οι παίκτες του Παπαδόπουλου επικράτησαν 2-1 του Αστέρα Τρίπολης, που είχε προηγηθεί στο 44ο λεπτό με πέναλτι του Γιάννου.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης, που τελείωσε τον αγώνα με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Μπουλούτ, έφτασε στους 17 βαθμούς και έκανε μεγάλο άλμα στην κατάταξη, ενώ η ομάδα της Πελοποννήσου έμεινε στους 21, γνωρίζοντας τη δεύτερη φετινή εντός έδρας ήττα. 

Ξάνθη – Πλατανιάς 0-2

Πολύ μεγάλη νίκη πανηγύρισε ο Πλατανιάς στα Πηγάδια της Ξάνθης, καθώς με γκολ των Μιλούνοβιτς στο 28΄ και Ανγκούλο στο 60΄ επιβλήθηκε της γηπεδούχου ακριτικής ομάδας με 2-0 και έφτασε στους 18 βαθμούς, που τον φέρνουν στην έβδομη θέση, την ώρα που οι γηπεδούχοι έμειναν καθηλωμένοι στους 15 και προβλημάτισαν με την εμφάνισή τους σε ακόμη ένα παιχνίδι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή